Embedovani softver u mobilnom svetu ⁠— panel diskusija
Dešavanja

Embedovani softver u mobilnom svetu ⁠— panel diskusija

Četvrtak, 10.10.2019 u 18h

Panel diskusija će biti održana u četvrtak, 10. oktobra, od 18 časova u Startit Centru Novi Sad.

Kako naša stvarnost postaje sve više umrežena i kako „internet stvari” (engl. Internet of Things — IoT) igraju sve veću ulogu u svakodnevici čovečanstva, tačka susretanja ugrađenog (embedded) softvera i mobilne tehnologije postaje sve značajnija u IT svetu.

Meetup pod nazivom „Embedovani softver u mobilnom svetu” koji će biti održan 10. oktobra u novosadskom Startit Centru od 18 do 20 časova posvećen je upravo ovom dinamičnom i kompleksnom polju razvoja softvera koje sve više oblikuje svet oko nas. IT stručnjaci sa neposrednim iskustvom rada na projektima koji povezuju ugrađeni softver i mobilne tehnologije deliće svoja iskustva i znanja iz ove oblasti. Neke od tema o kojima će biti reči na događaju su razlike između razvoja „klasičnih” i industrijskih mobilnih aplikacija, specifičnosti komunikacije između uređaja i aplikacija u zavisnosti od komunikacione platforme (Wi-Fi, Bluetooth), specifični izazovi ove vrste razvoja softvera itd.

Događaj će biti realizovan u obliku panel diskusije, a svi posetioci biće slobodni da postave pitanja i uključe se u diskusiju.

Događaj je usmeren ka svim osobama koje se interesuju za ugrađeni softver, razvoj mobilnih aplikacija i IoT. Za poptuno razumevanje pojedinih delova prezentacije neophodno je osnovno poznavanje principa mobilnog i firmware programiranja, ali dobrodošli su svi tehnološki entuzijasti, bez obzira na nivo iskustva u ovim oblastima. Početnici će dobiti mnoštvo informacija i smernica za dalji razvoj, dok će oni nešto iskusniji moći da uporede iskustva i aktivno se uključe u diskusiju, a možda i saznaju nešto novo.

Prisustvo na događaju je besplatno, ali je prijava neophodna putem ovog linka.


(budi prvi koji će oceniti sadržaj)

Preporuči događaj


Ostavi komentar

Odgovori

Greška

Popuni sva obavezna polja!
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža
Facebook LinkedIn Google

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška