Evolucija product development tima: Kako Product owner može formi dodati suštinu?

Evolucija product development tima: Kako Product owner može formi dodati suštinu?

U sredu, 14. decembra, sa početkom u 18 časova u Humanity prostorijama održaće se prvi MeetUp posvećen Agile i Scrum okruženju pod imenom "Evolucija product development tima: Kako Product owner može formi dodati suštinu?".

S obzirom da Agile primenjujemo u našem svakodnevnom radu, organizatori su odlučili da svoje znanje ali i pitanja i izazove podele sa drugim zainteresovanim stranama i zajedno sa vama diskutuju o novim tendencijama i rešavanju problema. Bojan Spasić i Đorđe Babić će u okviru svojih predavanja u trajanju od 25 minuta, obraditi nekoliko tema:

U zavisnosti od zrelosti i snage development tima, uloga Product Ownera može da bude odlučujuća u dostizanju visoko efikasnog product development tima. Bojan će tokom svog predavanja dati uporedni pregled evolutivnih stepenica u razvoju jednog product development tima uz osvrt na karakteristike svakog od njih. Poseban fokus biće posvećen važnosti uloge Product Ownera u postizanju najvišeg evolutivnog stepena.

Đorđe će sa druge strane obraditi specijalne Product Owner uloge - prednosti i mane pristupa koji udovoljava svim klijentima kao i prednosti i mane tehnički jakog product ownera koji ima jak autoritet. Kako PO može da deli viziju proizvoda sa timom kao i zainteresovanim stranama ali i poređenju odlika dobrog product ownera - koje su aktivnosti vezane za jednu a koje za drugu perspektivu razvoja.

Ukoliko ste zainteresovani za učešće u ovom besplatnom meetupu, molimo vas da popunite formu na linku https://goo.gl/forms/piICaZQuyt3RniI33 do 07.12., a finalne informacije očekujte 08.12. Broj mesta je ograničen, zato požurite i - vidimo se!

(budi prvi koji će oceniti sadržaj)

Ostavi komentar

Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija