Fintech Bridge meetup

Fintech Bridge meetup

ICT Hub će 8. jula, u novootvorenom beogradskom coworking prostoru Playground, biti domaćin jednistvenog događaja koji povezuje dve fintech zajednice – Fintech Ireland i Fintech Serbia.  Prisutni će tako biti u prilici da zahvaljujući stručnim predavačima saznaju više o najnovijim dešavanjima u oblasti regulatornih tehnologija kao dela fintech sektora.

Događaj će pružiti mogućnost pristutnima da prošire svoju međunarodnu mrežu kontakata pomoću FintechBridge sistema, da čuju pičeve pet mladih fintech kompanija – tri iz Beograda (LeanPay, Manigo and Circle.Money) i dve iz Dablina, kao i da budu u toku sa najnovijim dešavanjima u regulatornim tehnologijama – RegTech, jednoj od najaktuelnijih fintech oblasti.

Predstojeći događaj biti održan u Dablinu i Beogradu, a dve lokacije biće povezane videolinkom i strimovane na servis Periscope, a satnica događaja je sledeća:

  • 18:30 Networking i uvodna reč
  • 19:00 Pregled fintech sistema obe zemlje, plus specijalni gosti Peter Cowap i Leona O’Brien iz GRCTC
  • 19:45 #FintechBattle – Fintech Startup Showcase (Twitter @FintechBattle)
  • 20:30 Glasanje
  • 20:45 #FintechBattle rezultati
  • 20:55 Obaveštenja i predstojeći događaji
  • 21:00 Završetak

Stručni predavači koji će publici govoriti o gore navedenim temama biće: Dave Anderson ispred FintechIreland, zatim Peter G Cowap (GRCTC), Leona O’Brien, takođe iz GRCTC, kao i Dušan Vukanović ispred Centra za tehnološki razvoji i inovacije ICT Hub.

FintechBridge povezuje Fintech zajednice u Evropi, dok je FintechBattle mesto gde se mlade fintech kompanije mogu predstaviti publici širom Starog kontinenta kroz petominutni pič.

(budi prvi koji će oceniti sadržaj)

Ostavi komentar

Copyright © 2019 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija