Framework day u Beogradu
Dešavanja

Framework day u Beogradu

Subota, 23.02.2019 u 11:30

U beogradskom Startit Centru će u subotu, 23. februara, sa početkom u 11:30 biti održana mini konferencija posvećena JavaScript frejmvorcima.

Konferencija se održava uz zajedničku organizaciju Startit Centra i i Quantox-a, sa ciljem da zainteresovanim korisnicima JavaScript-a predstave trenutno najaktuelnije frejmvorke koji se koriste u ovom ekosistemu.

Tokom predavanja, govoriće se o Angular, React, Vue i Meteor, njihovim dobrim i lošim stranama, kao i njihovim najboljim praksama i o specifičnim funkcionalnostima. Konferencija je namenjena programerima koji koriste i poznaju JavaScript programski jezik.

Predavač Nikola Jeremić će održati predavanje na temu "Angular: Umesto izmišljanja rupe na saksiji”Tokom ovog predavanja, Nikola će govoriti o mogućnosti korisnika ovog frejmvorka da se fokusiraju na biznis logiku, kao i o njegovim dobrim stranama u radu sa reaktivnim formama, tabelama i streamovima podataka.

Naredno predavanje, fokusirano na Meteor, održaće Marko Kažić. Tema predavanja je "Meteor: Izomorfni JavaScript za ljude i startape”, njegova primena na platformi Zamphyr i razlozi zbog kojih je on dobar za brži razvoj, šta to radi bolje od drugih JavaScript platformi i koje su prednosti izomorfne platforme.

Bojan Ivanac će detaljnije pričati o prednostima, manama u ekosistemu React-a, a takođe će pojasniti prisutnima kako da kanališu slobodu koju ovaj frejmovork pruža pri pisanju koda tako da kasnije omogući da on bude skalabilan i lak za testiranje.

Poslednje predavanje na ovoj konferenciji, održaće Igor Talić. Tema ovog predavanja je vezana za Vue.js platformu, kao i za dobre i loše strane Vuexa i kako on zapravo radi.

Nakon predavanja će se održati panel diskusija sa svim predavačima tokom koje će zajedno sa moderatorom pokušati da odgovore na sva relevantna pitanja koja se tiču JavaScripta i šta je to što se može očekivati u njegovom ekosistemu tokom ove godine.

Više detalja o satnici, predavačima i predavanjima dostupno je na stranici konferencije.

Prisustvo na Framework day konferenciji je besplatno, ali su prijave neophodne zbog ograničenog broja mesta. Svoje prisustvo možete najaviti putem sledećeg linka.


(budi prvi koji će oceniti sadržaj)

Preporuči događaj


Ostavi komentar

Odgovori

Greška

Popuni sva obavezna polja!
Copyright © 2021 ·
Made with in Subotica.
Sadržaj sajta je u vlasništvu kompanije HelloWorld. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška