Freelance Meetup #2
Dešavanja

Freelance Meetup #2

Utorak, 24.09.2019 u 18:00

Na redu je drugo okupljanje freelancera u Startit Centru Šabac. Meetup se održava u utorak, 24. septembra, sa početkom od 18:00 časova. Nakon inicijalnog okupljanja, zajednica će ovog puta imati priliku da istraži dalje oblike saradnje, ali i da njeni članovi podele sa drugima rešenja nekih čestih izazova u online poslovanju.

Naravno sem okupljanja zajednice, ideja ovakvih predavanja jeste i da se freelancing kao stil poslovanja približi što većem broju ljudi. Uprkos masovnoj dostupnosti informacija na internetu, dosta ljudi i dalje ne zna na koji način može da se oproba u remote poslovanju. Ovo se odnosi čak i na ljude koji već imaju potrebne veštine za obavljanje traženih online poslova. Upravo iz navedenih razloga zajednica insistira na što boljem povezivanju i umrežavanju, jer se na taj način lako razmenjuju ideje, informacije i neretko se ukažu i konkretne šanse za različite vidove saradnje.

Kao i na prvom meetup-u, posetioci će imati priliku da slušaju dva predavača, koji će se osvrnuti na nekoliko tema, svaki iz svoje branše, ali i uopšteno. I ovog puta biće ostavljeno vreme za diskusiju i pitanja posetilaca.

Petar Prvulović je web developer sa 10 godina iskustva u projektovanju i implementaciji web sajtova i web aplikacija. Nastavnik sa više od 3000 održanih časova u srednjoj školi, na fakultetu i stručnim kursevima. Freelancer po ubeđenju i životnom stilu. Pored rada na freelance platformi UpWork, radi i u oblasti kulture i prosvete. Bio je asistent na Računarskom fakultetu u Beogradu, a realizovao je projekte i u Narodnom muzeju u Smederevskoj Palanci, Arhivu Jugoslavije, Pravosudnoj Akademiji i projektovao aplikaciju e-dnevnik za Akademiju Dositej. Dugogodišnji predavač stručnih kurseva PHP-a. Trenutno aktivan u individualnoj nastavi i na projektu međunarodnog registra poslovnih sporova.

Miša Živanović, master engleskog jezika i književnosti, sa višegodišnjim iskustvom u predavanju engleskog jezika, kako u privatnoj školi u Šapcu, tako i preko interneta u školi za online učenje jezika. Pored toga se bavi i programiranjem.

Prisustvo na ovom meetup-u je besplatno uz obaveznu prijavu putem formulara.


(budi prvi koji će oceniti sadržaj)

Preporuči događaj


Ostavi komentar

Odgovori

Greška

Popuni sva obavezna polja!
Copyright © 2021 ·
Made with in Subotica.
Sadržaj sajta je u vlasništvu kompanije HelloWorld. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška