image-slide2
Dešavanja

Front-end za početnike

Petak, 14.02.2020 u 18h

U Startit Centru Zrenjanin će 14. februara, sa početkom u 18h  biti održano predavanje na kom će biti reči o tome šta je to front-end, odakle početi sa učenjem i kako izbeći najčešće greške.

Predavanje je namenjeno svima koji žele da se bave veb developmentom, primarno početnicima, ili onima koji tek planiraju da zaplove u svet IT-a, kao i svima onima koji su zainteresovani da čuju i nauče nešto novo.

Predavač je David Milivojev, stručnjak u oblasti Front-End developmenta, suosnivač škole za programiranje devIT  iz Zrenjanina i predavač. Iako je master inženjer elektrotehnike i računarstva, više ga privlači Front-End. Svoja znanja iz sfere IT-a primenjuje i deli na kursevima. Trenutno radi u kompaniji Vega IT sourcing na poziciji Front-End developer.

David Milivojev će kroz svoje iskustvo prisutnima dati smernice odakle mogu početi sa učenjem front-end-a, koje tehnike učenja da koriste i možda najvažnije kako da zaobiđu greške tokom samog procesa učenja i usavršavanja. Takođe, pokazaće kroz primer kako se programira i podeliti koristan materijal za učenje.

Prisustvo događaju je besplatno ali je zbog ograničenog broja mesta neophodna prijava putem forme.


(2 osobe su glasale, prosečna ocena: 2)

Preporuči događaj


Ostavi komentar

Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija