image-slide2
Dešavanja

FTN Hakaton - What the Hack?

Fakultet tehničkih nauka od 18. do 20. maja organizuje svoj prvi Hakaton. Hakaton je namenjen svim bivšim, sadašnjim i budućim studentima FTN-a. Prijave su otvorene do 7. maja do 23:59.

Timovi će biti četvoročlani, a ukoliko nemaš tri hacker buddy-a slobodno se prijavi jer će svi timovi sa manje od četvoro članova neposredno uoči takmičenja biti popunjeni.

Svrha ovog događaja daleko prevazilazi takmičenja sličnog tipa jer se organizuje, ne samo u cilju podsticanja novih ideja, razmena znanja i veština i međusobnu spoznaju kapaciteta i potencijala timskog rada, studenata iz različitih oblasti nauke, već i kao prilika za promociju vrednosti studentima i srednjoškolcima.

Učešće je potpuno besplatno i obuhvata hranu, piće, grickalice i pregršt dobre zabave, a u trenucima umora imate mogućnost da predahnete na lejzi begu!
Ponesite svoj laptop i prateću opremu (punjač, miš...), sve ostalo je obezbeđeno. Maturanti ne moraju ništa da ponesu osim dobrog raspoloženja.

Za najbolje hakere se spremaju mnogobrojne vredne i zanimljive nagrade. Prijava za maturante je otvorena ovde, dok se studenti mogu prijaviti ovde, a više informacija možete pronaći na: http://ftnhack.rs/


(1 osoba je glasala, prosečna ocena: 5)

Preporuči događaj


Ostavi komentar

Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija