image-slide2
Dešavanja

Funkcionalno programiranje u C++

Petak, 01.03.2019 u 18:00

Meetup na temu funkcionalnog programiranja u C++  će biti održan u petak, 01. marta, u beogradskom Startit Centru, sa početkom u 18:00 časova.

Ovo predavanje je prvenstveno namenjeno onima koji već poseduju određeno iskustvo u C++ razvoju software-a, ali takođe mogu prisustvovati u početnici. Ovaj događaj organizuje američka kompanija Nutanix, u čijem je vlasništvu domaći startup Frame.

Akcenat ovog meetup-a će biti na praktičnoj strani funkcionalnog programiranja i detaljnim i slikovitim prikazima alata koje C++ nudi za razvoj softvera funkcionalnim stilom. Nakon predavanja biće održan networking uz posluženje, pa će svi zainteresovani moći da razmene mišljenja o temi meetup-a, ali i svim drugim zanimljivim temama iz programerske zajednice.

Predavač Ivan Čukić je C++ developer sa petnaest godina iskustva. Ivan je jedan od glavnih programera projekta KDE i autor je knjige ‚‚Functional programming in C++”. Pored toga, predaje na Matematičkom fakultetu Univerziteta u Beogradu na kom je doktorirao i trenutno drži nastavu iz dva predmeta — Razvoj software-a i Funkcionalno programiranje.

Zbog velikog interesovanja, prisustvo na ovom besplatnom meetup-u, je neophodno najaviti putem sledećeg linka.


(budi prvi koji će oceniti sadržaj)

Preporuči događaj


Ostavi komentar

Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija