Game Developing - Kako pokrenuti biznis sa kompjuterskim igrama?
Dešavanja

Game Developing - Kako pokrenuti biznis sa kompjuterskim igrama?

Subota, 21.03.2015 u 11:00

Ukoliko želite da čujete korisne savete o gaming sferi i unapredite svoja znanja i veštine, imate priliku za to - seminar „Game Developing - Kako pokrenuti biznis sa kompjuterskim igrama?“ održaće se 21. marta u 11 časova u prostorijama kompanije LINK group (Cara Dušana 34, Zemun).

Prisustvovanjem seminaru bićete u mogućnosti da otkrijete prednosti i mane kreiranja kompjuterskih igara, načine istraživanja tržišta i kreiranja kompjuterskih igara bez investitora.

Na prvom delu seminara će se pričati o crowdfunding-u i crowdsourcing-u, troškovima razvoja kompjuterskih igara, uticaju viralnosti na uspeh igrica, freemium-u i isplativosti reklamiranja u igricama.

U toku drugog dela seminara upoznaćete se sa samim procesom kreiranja igrica, kao i sa neophodnim alatima da počnete sa realizacijom. Naučićete kako da razvijete igricu, ali i kako da se istaknete među konkurencijom. Biće reči i o game engine-u, real time rendering-u, importovanju modela u 3D gaming engine, primeni materijala, šejdera i tekstura.

Seminar će voditi domaći profesionalci u sferi gaminga – Nemanja Krstić i Vladimir Perić.

Nemanja Krstić radi kao Senior iOS Developer u Comtrade-u, koosnivač je Endtimes studija i bavi se razvojem igrica, društvenim igrama i učenjem. Obrazovanje je veoma važan deo njegovog napredovanja i on konstantno radi na unapređenju svog znanja. Trudi se da prati biznis predavanja i govore koje drže velikani IT industrije. Kontinualno se usavršava u oblasti programiranja i raznih programskih jezika, a posebno ga interesuju tehnike agilnog razvoja softvera. Trenutno radi na projektu Primordials.

Vladimir Perić je CEO i Founder u Endtimes studiju. Aktivno se usavršava u oblasti razvoja igara za veb i mobilne platforme, kao i za PC računare. Kao praktikant u kompaniji Blizzard Entertaiment, stekao je osnove razvoja igara, dizajna igara i programskih jezika, kao što su Python i Lua. Radio je kao Project Leader i Lead Designer na mnogim projektima razvoja igara, za više kompanija. Trenutno je Project Leader na projektima Plugged i Primordials. Takođe je i Unreal Engine 4 generalist.

Prisustvovanje seminaru je besplatno, ali je neophodno da se prijavite jer je broj mesta ograničen. Prijavljivanje za lično prisustvo traje do petka, 20. marta, do 11 časova. Prijavu možete izvršiti klikom na sledeći link: http://www.razvoj-karijere.com/prijava-za-seminar-2132015.

Konferencija će se moći pratiti i preko live streama, putem sledećeg linka: http://www.link-elearning.com/stream/sr/Game_Developing.php.


(budi prvi koji će oceniti sadržaj)

Preporuči događaj


1 komentar

  1. PEDJA  GAVROVIĆ
    PEDJA GAVROVIĆ novembar 02, 2017 u 16:33 · Odgovori

    ZAINTERESOVAN SAM ZA NEKE IT PROGRAMERE ZA IGRICE ZA PC I TABLETE MOB TEL. AKO ZNATE ZA EMAIL ILI TEL MOB VLADIMIRA PERIĆA ILI NEKOG DRUGOG BUDITE LJUBAZNI DA MI PROSLEDITE JER IMAM PONUDU ZA RAZVOJ I PRAVLJENJE PROGRAMA ZA KOMPJUTER IGRICE KOJE SU IZ DOMENA SPORTA FUDBAL, KOŠARKA, ODBOJKA, VATERPOLO HOKEJ ITD. UKOLIKO IMATE SAZNANJA ZA PROGRAMERE KOJI BI BILI SPREMNI DA SE PRIHVATE OVAKVOG POSLA SAMO NAM SE JAVITE JER SU U PITANJU IGRICE KOJE SU NOVE U SVETU I NIKO SE NIJE POJAVIO NA TRŽIŠTU SA TAKVIM ZANIMLJIVIM IGRAMA KOJE SU ZA VIŠE GENERACIJA. DOSTUPNE OD 7-77 GODINA. AUTOR PEDJA GAVROVIĆ - SLIKAR - PRONALAZAČ

Ostavi komentar

Odgovori

Greška

Popuni sva obavezna polja!
Copyright © 2021 ·
Made with in Subotica.
Sadržaj sajta je u vlasništvu kompanije HelloWorld. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža
Facebook LinkedIn Google

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška