image-slide2
Dešavanja

GameUp 2018

Subota, 31.03.2018 u 10h

Četvrti GameUp će se održati 31. marta u Jugoslovenskoj kinoteci, a stvoren je  sa ciljem da bude posvećen lokalnoj i regionalnoj game development zajednici.

Misija GameUp-a je da kroz različite programske celine promoviše igre i ostvarenja lokalnih i regionalnih developera i osnaži pojedince, timove i kompanije u ovoj industriji.

Događaj ima nameru da taj cilj ostvari kroz upoznavanja i umrežavanja profesionalaca, entuzijasta i ljubitelja video igara, kao i unapređenja gaming-a kao profesionalne i rastuće oblasti u regiji.

Tokom prethodne tri godine postojanja, GameUp je privukao više od 2500 posetilaca koji su mogli da čuju i vide preko 15 sati predavanja od strana više od 15 stručnih predavača. Istovremeno, GameUp je predstavio preko 50 indie timova, zajedno sa vodećim gaming kompanijama iz države i regiona.

Šta vas očekuje ove godine na GameUp2018?

Live Art Showcase!
Game dev predavanja!
Indie Expo Zona!
Portfolio reviews i CV screening ćošak!

Šta dobijate ako odlučite da posetite GameUp2018?

Preko sedam sati stručnih predavanja!
Više od 20 indie timova koje ćete moći da upoznate!
Live performanse pet vodećih domaćih gaming artista na Live Art Showcase-u!

Pridružite se preko 1500 očekivanih posetilaca i registrujte se besplatno za događaj besplatno ovde, a ukoliko vas zanima rad u industriji video igara, možete se prijaviti za Portfolio Reviews / CV Screening corner.

Ukoliko ste član indie game development, sami ili sa grupom prijatelja razvijate igru, na ovogodišnjem izdanju GameUpa je možete javno prezentovati. Prijave su otvorene do 20. marta.


(2 osobe su glasale, prosečna ocena: 3)

Preporuči događaj


Ostavi komentar

Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija