GameUp 2019
Dešavanja

GameUp 2019

Subota, 09.03.2019 u 10:00

Gejmerski događaj koji je posvećen lokalnoj i regionalnoj game dev zajednici, održava se po peti put, u subotu 09. marta, sa početkom od 10 časova, u Jugoslovenskoj kinoteci.

Desetočasovni događaj Mad Head Games studija, spaja profesionalce, developere i fanove, ima za cilj da osnaži i poveže game development zajednicu u regionu.

Tokom ovog događaja, kroz različite programske celine i aktivnosti, biće promovisana dostignuća domaće i regionalne gaming scene. Posetioci će moći da čuju serije stručnih, tehničkih i biznis predavanja, dok će fanovi video igara na Indie Showcase-u moći da vide preko 25 indie timova iz zemlje i regiona.

Deo programa ovogodišnjeg GameUp-a biće i Live Art Showcase tokom kojeg će digitalni umetnici uživo pred publikom stvarati nove svetove i tako prezentovati svoj proces rada i veštine. Za sve one koji su zainteresovani za video igre i žele da započnu karijeru u ovoj oblasti, rezervisan je Company Expo u okviru kojeg će domaće i regionalne kompanije, uz predstavljanje svog rada, predstaviti i otvorene pozicije koje imaju.

Ulaz na GameUp je slobodan, a svi zainteresovani mogu da rezervišu svoje mesto putem formulara. Više informacija o samom događaju možete saznati na zvaničnom sajtu.


(1 osoba je glasala, prosečna ocena: 1)

Preporuči događaj


Ostavi komentar

Odgovori

Greška

Popuni sva obavezna polja!
Copyright © 2021 ·
Made with in Subotica.
Sadržaj sajta je u vlasništvu kompanije HelloWorld. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška