image-slide2
Dešavanja

Geekstone meetup

Sreda, 10.02.2016 u 18:00

Na sledećem Geekstone okupljanju 10. februara u 18 časova, u Amfiteatru centralne zgrade Univerziteta u Novom Sadu, predavač Ljubomir Simin će pričati o temi: "Techniques for writing Web applications in the API world".

U vreme zahteva za sve većom dostupnošću podataka, rastućeg broja uređaja različitih dimenzija i performansi i visokih očekivanja po pitanju kvaliteta softvera često nije lako izabrati adekvatne koncepte i prateće tehnologije za njiegov razvoj.

Na ovom predavanju Ljubomir će pričati o tradicionalnim i savremenim tehnikama pisanja Web aplikacija, sa naglaskom na brzinu razvoja, dostupne alate i načine testiranja. Kao primere modernih frontend tehnologija porediće se Thymeleaf i AngularJS i koncepti koje stoje iza njih.

Ostanite na izvlačenju dobinika:

• 2 Jetbrains licence.

Posle toga vas organizatori pozivaju da dođete u prostoriju pored amfiteatra, kako biste se uz hranu i piće bolje upoznali, družili i uz neformalnu atmosferu razmenili ideje, savete i iskustvo.

Više informacija i prijave možete pronaći na ovom linku.

Pozivamo sve developere kako bi bili u toku sa svim događajima koje ćemo organizovati da se registruju na sajtu Geekstone organizacije ili da ih zaprate na društvenim mrežama  FacebookTwitterLinkedin i Google+.


(budi prvi koji će oceniti sadržaj)

Preporuči događaj


2 komentara

 1. Janko
  Janko februar 02, 2016 u 13:10 · Odgovori

  Da li je ovo amfiteatar u zgradi rektorata? Mapa vam je skroz pogrešna...

  • HelloWorld.rs februar 02, 2016 u 13:56 · Odgovori

   Janko,

   Bila je uneta pogrešna adresa. Izvinjavamo se za taj propust. Sada je ispravna adresa na mapi.

   Pozdrav! :)

Ostavi komentar

Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija