Geekstone meetup

Geekstone meetup

Direktno iz kompanije Yahoo u Novi Sad 3. juna u 18 časova dolazi predavač Mihajlo Grbović da priča o temi Ad targeting in the wild (and data science behind it).

U poslednjih nekoliko godina online oglašavanje postaje sve prisutnije i efikasnije. Oglasi se prikazuju posetiocima sajtova i aplikacija, na društvenim mrežama kao i putem emailova. Sa obzirom na tako veliki izbor internet kanala, određivanje odgovarajuće vrste oglašavanja za određenu platformu je postao kritičan faktor za finansijski uspeh.

U ovom predavanju Mihajlo će dati pregled različitih pristupa koje su koristili kako bi prilagodili ciljanje oglasa za određenu platformu, uključujući Yahoo Search, Tumblr, i Yahoo Email. Svaka od ovih platformi ima jedinstven set karakteristika i signala koje morate uzeti u obzir kod uspešnog plasiranja oglasa.

Mihajlo će prikazati online i offline eksperimentalne rezultate do kojih su došli tokom istraživačkih radova u kompaniji Yahoo. Rezultati pokazuju da su njihovi pristupi značajno nadmašili postojeća naučna istraživanja, konstantnim poboljšanjem niza ključnih poslovnih pokazatelja.

Nakon predavanja ostanite na izvlačenju dobinika 3 Jetbrains licence.

Posle toga, organizatori vas pozivaju da ostanete u prostoriji pored amfiteatra, kako biste uz hranu i piće čuli utiske o predavanju i družili se.

Više informacija i prijave možete pronaći na ovom linku.

(budi prvi koji će oceniti sadržaj)

Ostavi komentar

Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija