Geekstone meetup
Dešavanja

Geekstone meetup

Sreda, 15.07.2015 u 18:00

Geekstone (ex .NET UG Novi Sad) organizuje meetup na temu “Faster prototyping using Parse and Azure Mobile Services” 15. jula u 18 časova, u Kulturnom Centru Novi Sad (Katolička porta 5).

Predavač na ovom okupljanju biće Goran Đonović, freelance mobile developer. On će pričati o tome kako da rešite problem back-end dela prilikom razvoja aplikacija koristeći “backend as a service platform”. Takođe će napraviti uporedni prikaz Parse i Azure Mobile Servise i pojasniti šta je sve to što može da vas ubrza.

Goran je programerski inženjer, strastven prema razvoju mobilnih aplikacija. Takođe ima iskustva sa “cross-platform frameworks”. Često deli svoje znanje sa kolegama iz branše, studentima i ostalim članovima dev zajednice.

Geekstone je neprofitna organizacija posvećena okupljanju programera u cilju lakše razmene znanja, iskustava i ideja o programiranju. Osim toga Geekstone je i mesto za "networking" i druženje.

Prva okupljanja novosadske IT pro korisničke grupe počela su krajem 2008. godine sa ciljem razmenjivanja znanja i iskustva programera sa teritorije Novog Sada. Početkom 2013. godine grupa je promenila naziv u .NET User Group Novi Sad i nastavila sa meetup-ima. Kao potreba zajednice u maju 2015. godine osnovana je nevladina organizacija Geekstone sa ciljem razvoja IT zajednice na teritoriji Srbije.

Prisustvovanje ovom meetup-u je besplatno, a možete da se prijavite na zvaničnom sajtu događaja.


(budi prvi koji će oceniti sadržaj)

Preporuči događaj


Ostavi komentar

Odgovori

Greška

Popuni sva obavezna polja!
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža
Facebook LinkedIn Google

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška