image-slide2
Dešavanja

Gejming od 0 do 100

Subota, 19.09.2015 u 12:00

U organizaciji SAE Instituta i kompanije Eipix Entertainment, 19. i 20. septembra sa početkom od 12 časova, održaće se gejming događaj pod nazivom „Gejming od 0 do 100”, kada će svi prisutni imati priliku da se druže sa profesionalcima iz ove grane IT industrije.

Cilj ovog događaja je da se proširi značaj gejming industrije i da se svi pasionirani gejmeri okupe na jednom mestu.

Na prvom “Gejming od 0 do 100” okupljanju, profesionalci iz SAE Instituta i kompanije Eipix objasniće proces nastajanja jedne igre, kroz sve faze – ideja, kreiranje tima, preprodukcija, produkcija, testiranje, biznis i marketing.

Predavači koji će prisutne upoznati sa ovim temama su: Danilo Radojčin - junior game designer, Ivan Kesić – Medior producer, Mišo Ignjatov – junior producer, Aleksandar Kocić – lead animator, Petar Milivojević – lead F2P producer, Velimir Skalušević – junior game artist, Marko Krmpotić – senior Unity developer i Nemanja Živković – audio inženjer za video igrice.

Prisustvovanje događaju je besplatno, ali iz organizacije ističu da je usled ograničenih mesta registracija obavezna. Sve informacije o samom događaju možete pronaći na zvaničnom sajtu SAE Instituta.


Kompanija Eipix Entertainment trenutno ima 4 otvorena konkursa za posao. Možeš da ih pogledaš ovde.


(2 osobe su glasale, prosečna ocena: 5)

Preporuči događaj


Ostavi komentar

Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija