Global Game Jam Beograd 2017
Dešavanja

Global Game Jam Beograd 2017

Petak, 20.01.2017 u 18:00

U petak, 20. januara sa početkom u 18 časova, posetite beogradski Startit centar i budite deo svetskog događaja - Global Game Jam, kreirajte igrice i dobro se zabavite! :)

Nije važno da li imate tim ili ne, da li znate da kodirate, crtate, pravite muziku ili ništa od toga, možete da dođete i pridružite se kreativnoj atmosferi iz koje će nastajati zabavne igre.

Ljubitelji igara susreću se na jednom mestu da za 48 sati naprave manje ili više dovršenu, ali svakako funkcionalnu igru. Dosadašnja iskustva su pokazala da je to itekako moguće, a neke igre su prerastale iz prototipa i ideja u komercijalne proizvode koje danas možete kupiti na Steam-u.

Startit Centar Beograd ponovo je otvorio vrata džemerima, a prošli GGJ Belgrade je bio najuspešniji do sada. Svi timovi su uspeli da naprave sjajne igre, bio je približno sličan broj novajlija i veterana, a tu je bila i radio emisija i mnogo zabave.

Ove godine doći će do povezivanja sa timom iz Nemačke i Hrvatske, a na raspolaganju će biti i eyetracking uređaj za one koji žele da pomeraju granice, a Level Up će kao i uvek imati bogat radijski program koji će našu lokaciju predstaviti svetu.

Prijave

Ove godine GGJ Belgrade se održava u Starit Centru, gde će od 20. januara u 18h do 22. januara u 17h, svi ljubitelji igara, džemova i hakatona moći da se oprobaju u izradi igre na zadatu temu koja će biti naknadno objavljena.

Više informacija možete pronaći na zvaničnom sajtu događaja, a svoje učešće možete prijaviti ovde.


(budi prvi koji će oceniti sadržaj)

Preporuči događaj


Ostavi komentar

Odgovori

Greška

Popuni sva obavezna polja!
Copyright © 2021 ·
Made with in Subotica.
Sadržaj sajta je u vlasništvu kompanije HelloWorld. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža
Facebook LinkedIn Google

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška