Global Game Jam
Dešavanja

Global Game Jam

Petak, 31.01.2020 u 18h

Ljubitelji igara tradicionalno se susreću 31. januara u 18h u Startit Centru Beograd da za 48h naprave funkcionalnu igru.Kraj januara je vreme kada se domaća game development zajednica okuplja oko svetskog događaja, Global Game Jama  gde se susreću ljubitelji igara  da na jednom mestu za 48 sati naprave manje ili više dovršenu, ali svakako funkcionalnu igru.

Svi ljubitelji igara, džemova i hakatona moći da se oprobaju u izradi igre na zadatu temu koja će biti objavljena na samom početku beogradskog Global Game Jama.

Nije važno da li zainteresovani učesnici imaju tim ili ne, da li znaju da kodiraju, crtaju, prave muziku ili ništa od toga, mogu da dođu i pridruže se kreativnoj atmosferi iz koje će nastajati nove igre.

Ove godine GGJ 2020 Beograd dodao je još jednu lokaciju, Nordeus Hub.

Prisustvo ovom događaju je besplatno ali je potrebno da ponesete svoj računar ili opremu koja vam treba (tablet za crtanje, klavijature, itd.) kao i da se prijavite putem linka. Rok za prijavu je 24. januar.

Po zatvaranju prijava, organizatori će rasporediti učesnike po lokacijama i obavestiti ih o lokaciji na kojoj će učestvovati na hakatonu.


(budi prvi koji će oceniti sadržaj)

Preporuči događaj


Ostavi komentar

Odgovori

Greška

Popuni sva obavezna polja!
Copyright © 2021 ·
Made with in Subotica.
Sadržaj sajta je u vlasništvu kompanije HelloWorld. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža
Facebook LinkedIn Google

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška