image-slide2
Dešavanja

Global Travel Hackaton

Utorak, 27.08.2019

Proslavite Svetski dan turizma učestvovanjem u travel hackaton-u koji se dešava širom celog sveta, uključujući i Beograd. Hackaton je zakazan za 27. septembar u hub-u Nova Iskra u Beogradu.

Kiwi.com je jedna od kompanija koja najbrže raste na svetu, i čini sve da učini putovanja boljim. Zato, pozivaju sve da učestvuju u hackaton-u i pomognu u promeni načina na koji putujemo, odnosno da putovanja učine pametnijim, održivim i pristupačnijim svima. Oni takođe pokreću i #HackTravel pokret, koji će postati platforma za konstantna unapređenja u turističkoj industriji, pa nemojte propustiti šansu da budete tu kad se to dogodi!

Prijave su otvorene do 08. septembra, a možete da se prijavite putem sledećeg linka. Prijave su moguće i timski, ali i individualno. U slučaju timova, možete da prijavite maksimum 5 članova, a oni koji se prijave individualno, moći će da formiraju timove na samom događaju.

Hackathon će trajati 24 časa. Timovi će se prvo takmičiti lokalno i nagrada za prvo mesto je Kiwi.com travel vaučer u vrednosti od 1000€. Osim toga, pobednički projekat sa svake lokacije će učestvovati u finalnoj, globalnoj rundi i takmičiti se za globalnu nagradu: vikend u Pragu za ceo tim, Kiwi.com travel vaučer u vrednosti od 4000€ i razgovor sa vrhunskim programerima iz Kiwi.com, u svrhu dobijanja feedback-a u vezi sa projektom.

Više informacija o samom događaju možete da pronađete i na zvaničnom sajtu.


(1 osoba je glasala, prosečna ocena: 1)

Preporuči događaj


Ostavi komentar

Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija