21.06.2023. ·
· [ Vreme: subota, 01.07.2023. ]

Google I/O Extended 2023 - Meetup znanja, inovacija i druženja!

HelloWorld
0
Google I/O Extended 2023 - Meetup znanja, inovacija i druženja!

Dragi ljubitelji tehnologije,

Sa zadovoljstvom najavljujemo Google I/O Extended 2023, uzbudljiv događaj koji donosi atmosferu Google I/O konferencije pravo u Beograd. Pripremite se za dan ispunjen inovacijama, učenjem i druženjem, dok istražujemo najnovija dostignuća u okviru Google tehnologija i platformi.

🗓️ Datum: 01.07.2023.

🕒 Vreme: 16h

🏢 Mesto: Nova Iskra rooftop, Oračka 4, Zemun

🎟️ Registracije su na linku

🌟 Otkrijte budućnost tehnologije Google I/O Extended 2023 pruža vam priliku da budete deo inovacija kroz najnovije vesti i uvide iz sveta tehnologije.

💡 Duboko zaranjanje kroz tehničke sesije Proširite svoje znanje i veštine kroz sesije koje vode stručnjaci iz IT industrije. Saznajte više o tome kako Google Cloud Platform može biti primenjen za potebe FinOpsa ili kako revulicionizujemo medicinsku dijagnostiku u biomedicini kroz IoT i GCP. Tu su i neizostavne zajednice, pa saznajte više o Flutter open-source community i kako da se pozicionirate u ovoj zajednici.

Ovaj meetup će vam pomoći da steknete vredne uvide, otkrijete najbolje prakse i istražite nove mogućnosti kroz interakciju sa našim predavačima i ostalim učesnicima.

🤝 Umrežavanje Povežite se sa istomišljenicima, razvijte saradnju na projektima i budite deo živahne Beogradske tech zajednice. Google I/O Extended 2023 vam pruža mogućnost da se povežete sa drugim developerima, dizajnerima i entuzijastima iz industrije. Delite ideje, razmenjujte iskustva i izgradite trajne veze.

Registracije su otvorene, a mesta ograničena, zato požurite i registrujte svoju besplatnu kartu.

🌐 Pratite nas Ostanite u toku sa najnovijim informacijama i vestima o događajima Google Developer Groups Belgrade prateći nas na društvenim mrežama i pridruživanjem našim kanalima:

Zajedno učinimo ovaj događaj nezaboravnim festivalom znanja, inovacija i saradnje! 🎉

Oceni tekst

5
1 glas
Da ti ništa ne promakne

Ako želiš da ti stvarno ništa ne promakne, prijavi se jer šaljemo newsletter svake dve nedelje.

0 komentara

Druga dešavanja

Sva dešavanja