image-slide2
Dešavanja

Guru Silicijumske doline u ICT Hub-u

Ponedeljak, 28.09.2015

Jedan od najboljih svetskih PR stručnjaka Jonathan Hirshon, poznat i kao „guru Silicijumske doline“, biće gost ICT Hub-a 28. septembra. Tokom svoje posete svim zainteresovanima će da prenese najvažnije poruke iz svog bogatog profesionalnog iskustva i odgovori na pitanja koje muče osnivače startapa u Srbiji.

Hirshon se skoro tri decenije bavi isključivo odnosima sa javnošću za visokotehnološke kompanije i pomaže osnivačima startapa kao savetnik za marketing i komunikacije. Osnivač je i rukovodilac jedne od najuvaženijih PR agencija u Silicijumskoj dolini u oblasti savetovanja za visokotehnološke kompanije, Horizon Communications. Hirshon poseduje bogato iskustvo u korporativnom i agencijskom PR-u, organizovanju velikog broja globalnih PR kampanja za kompanije poput Sony, Apple, Pioneer, kao i u ulozi savetnika najpoznatijih startapa Silicijumske doline.

Radio je kao menadžer za odnose za javnošču i portparol za Sony korporaciju u njeno zlatno doba, a u svojoj dvadeset i petoj godini potvrdio se kao jedan od najmlađih menadžera u istoriji Sony korporacije. Dizajnirao je i sproveo neke od najuspešnijih programa odnosa s javnošću u istoriji Silicijumske doline.

Višedecenijsko iskustvo rada u tehnološkim kompanijama i samostalni preduzetnički poduhvati čine Jonathan-a odličnim sagovornikom za domaće osnivače i članove startapa koji će imati priliku da kroz individualne mentorske sesije ili meetup, dobiju direktne i konkretne savete za unapređenje poslovanja.

Učešće na meetup-u i mentorskim sesijama je besplatno, ali je zbog velikog interesovanja i ograničenog broja mesta važno da popunite prijavu i naznačite događaje u kojima želite da učestvujete na linku http://icthub.rs/jonathan-hirshon.


(1 osoba je glasala, prosečna ocena: 1)

Preporuči događaj


Ostavi komentar

Odgovori

Greška

Popuni sva obavezna polja!
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža
Facebook LinkedIn Google

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška