Hackathon 0x02
Dešavanja

Hackathon 0x02

Subota, 23.05.2015

Takmičenje za studente pod nazivom „Hackathon 0x02“ biće održano 23. maja na Računarskom fakultetu u Beogradu (Knez Mihailova 6/VI).

Radi se o 24-časovnom timskom nadmetanju u programiranju koje se po drugi put organizuje na ovom fakultetu, a otvoreno je za sve srednjoškolce i studente između 18 i 26 godina. Od takmičara se traži da naprave aplikaciju na zadatu temu, koja će biti otkrivena na otvaranju takmičenja. Tačno 12 sati nakon početka, svim takmičarima biće predstavljen još jedan zahtev koji će sve aplikacije biti obavezne da ispune. Ograničenja po pitanju tehnologija koje se koriste, kao i po pitanju platforme na kojoj se aplikacija izvršava ne postoje. Takmičenje je otvorenog tipa, a svi timovi su obavezni da imaju 3 ili 4 člana.

Sve aplikacije biće ocenjene od strane stručnog žirija u više različitih kategorija, među kojima su najbitnije (i samim tim najviše vrednovane) upotebljivost, fleksibilnost i inovativnost. Sve članove najbolje plasiranih timova očekuju vredne nagrade.

Sponzori takmičenja su Microsoft Development Center Serbia i Devana Technologies, a takmičenje je takođe podržala i kompanija Koding.

Učešće na ovom takmičenju je besplatno, a prijave timova otvorene su do 18. maja na zvaničnoj veb stranici takmičenja.


Kompanija Microsoft Development Center Serbia trenutno ima raspisane konkurse za dve pozicije - Software Engineer i Senior Software Engineer.


(1 osoba je glasala, prosečna ocena: 5)

Preporuči događaj


Ostavi komentar

Odgovori

Greška

Popuni sva obavezna polja!
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža
Facebook LinkedIn Google

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška