image-slide2
Dešavanja

Hakaton Digitalna Subotica

Subota, 11.11.2017

U organizaciji InfostudHuba i Startit Centra Subotica, u subotu, 11. novembra održaće se 24-časovni hakaton na temu Digitalna Subotica.

Tema hakatona će biti izrada digitalnih rešenja koja će imati značaj na lokalnom nivou, bilo da su to mobilne ili veb aplikacije, sajtovi, gedžeti ili integrisani sistemi.

Cilj hakatona je da okupi IT profesionalce u Subotici i okolini i da zajedničkim snagama izgrade nešto što će imati uticaj na nivou grada, dajući svima priliku da unaprede svoju okolinu, ali i osvoje vredne nagrade.

Hakaton u Subotici će biti otvoren za sve koji žele da učestvuju, nebitno da li su studenti, zaposleni, freelanceri ili IT entuzijasti, a mogu se prijaviti timovi od najmanje 2, a najviše 4 člana.

Timovi u radu mogu koristiti open source rešenja, klase, frameworke ili baze koje bi bile izmenjene za potrebe projekta. Izbor tehnologija nije ograničen, ali se podstiče izrada multi-platformskih rešenja. Takođe, tokom trajanja hakatona biće pristuni i mentori koji će svojom ekspertizom pomagati timovima u realizaciji projekata i rešavanju problema.

Učesnicima će biti obezbeđena hrana i piće tokom trajanja hakatona, kao i zanimljiv sadržaj u pauzama među kojima će biti VR i Sony Playstation.

Projekti će se vrednovati po inovativnosti, funkcionalnosti, stepenu izrade i dizajnu. Na kraju 24 sata, svi timovi će prezentovati svoje projekte stručnom žiriju koji će činiti predstavnici Infostuda, Visoke tehničke škole, Startita, Execoma i Studio Presenta. Nakon odluke žirija, održaće se i dodela nagrada za prva tri mesta.

Ukoliko želite da doprinesete realizaciji samog hakatona, ali ne i da se takmičite - pišite na subotica@startit.rs. Potrebni su mentori sa iskustvom u razvoju mobilnih i veb aplikacija, ali i volonteri za samu realizaciju.

Prijave su otvorene do srede, 8. novembra, a svi učesnici će biti obavešteni o detaljima hakatona do četvrtka 9. novembra.  Hakaton će se održati u prostorijama InfostudHub-a i Startit Centra Subotica.


(3 osobe su glasale, prosečna ocena: 4)

Preporuči događaj


Ostavi komentar

Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija