Hakaton Niš
Dešavanja

Hakaton Niš

Subota, 14.11.2015

Po drugi put, Studentska organizacija SICEF, u saradnji sa Elektronskim fakultetom u Nišu, organizuje Hakaton 14. i 15. novembra.

Hakaton je dvadesetčetvoročasovno ekipno takmičenje programera u kreiranju aplikacije na zadatu temu. Tema je nepoznata učesnicima pre samog početka takmičenja, i biće saopštena na svečanom otvaranju Hakatona. Svaki od timova dobija sopstvenu prostoriju za rad opremljenu dodatnim monitorima i tablom, kao i pristup Internetu preko fakultetske mreže. Pored toga, takmičarima su na raspolaganju i posebne prostorije za obroke, zabavu i odmor. Takmiči se 8 timova od po 4 člana. Aplikacija se može raditi u bilo kojoj tehnologiji. Za ocenjivanje aplikacija biće zadužen stručni žiri. Kriterijumi za ocenjivanje biće dizajn, upotrebljivost, kvalitet koda i inovativnost.

Kao prateći program takmičenja, učesnicima će se predstaviti kompanije sponzori - Neopix, Horisen Solutions, Nordeus, Stanga, ING Software, Seavus i Webelinx, a u planu je i nekoliko zanimljivih predavanja u trajanju od po trideset minuta.

Takmičari nakon Hakatona odlaze sa bogatim iskustvom rada pod pritiskom, s obzirom na to da je potrebno za 24 časa stvoriti originalnu aplikaciju koja će zainteresovati široku grupu korisnika i pre svega naći svoju primenu. Osim iskustva, prva tri tima sa najboljim ocenama žirija poneće i neku od vrednih nagrada.

Ako ste voljni da se takmičite i osvojite vredne nagrade, potrebno je da se prijavite na zvaničnoj stranici događaja do 25. oktobra (isključivo kao četvoročlani tim).


(budi prvi koji će oceniti sadržaj)

Preporuči događaj


Ostavi komentar

Odgovori

Greška

Popuni sva obavezna polja!
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža
Facebook LinkedIn Google

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška