05.03.2021. ·
1 min
· [ Vreme: petak, 02.04.2021. ]

Hakaton za srednjoškolce

HelloWorld
0
Hakaton za srednjoškolce

Udruženje informatike FONIS po treći put organizuje Hakaton za srednjoškolce. U skladu sa trenutnim okolnostima, projekat će biti održan onlajn u celosti, 2. i 3. aprila 2021. godine. Prijave su otvorene za sve srednjoškolce i trajaće do 11. marta.

Hakaton za srednjoškolce je dvadesetčetvoročasovno takmičenje u programiranju gde se timovima zadaje problem za koji oni treba da realizuju odgovarajuće softversko rešenje koristeći se do tada stečenim znanjem i tehnologijama po izboru.

Pre samog takmičenja, timovi koji prođu inicijalnu selekciju će učestvovati na radionicama gde će biti u prilici da nadograde svoje programersko znanje kako bi ga adekvatno upotrebili na dan takmičenja.

Ukoliko vas zanima programiranje ali do sada niste imali prilike da svoje znanje primenite, hakaton za srednjoškolce je idealna prilika da se oprobate u tome i da obogatite vaše iskustvo.

Sve što se od vas očekuje je da:
▪ Okupite tim od 3 do 4 programera (ne moraju svi članovi tima biti iz iste srednje škole) 🤝
▪ Saslušajte problem koji se zadaje na početku takmičenja 🤔
▪ Kreirajte rešenje u roku od 24 sata, tokom kojih ste u mogućnosti da se konsultujete sa dodeljenim mentorima iz oblasti programiranja
▪ I za kraj, ali ništa manje bitno, prezentujte rešenje svog tima pred stručnim žirijem i ubedite ga da je upravo vaša aplikacija zaslužila prvo mesto! 🎉

Prijave su otvorene do 11. marta u 23:59 na sajtu https://hzs.fonis.rs/.

Ukoliko želite da čujete više o takmičenju i upoznate se sa organizacionim timom, prijavite se za otvorena vrata koja se održavaju 5 i 9. marta preko sledećeg linka: forms.gle/deknTZnX2gb1BPyc8 .

Oceni tekst

0
Da ti ništa ne promakne

Ako želiš da ti stvarno ništa ne promakne, prijavi se jer šaljemo newsletter svake dve nedelje.

0 komentara

Druga dešavanja

Sva dešavanja