HeapSpace tehnološki doručak

HeapSpace tehnološki doručak

Tehnološki doručak predstavlja mesečno okupljanje - svake prve srede u mesecu - sa ciljem brze razmene ideja i znanja među učesnicima, u prijatnoj atmosferi prve jutarnje kafe. Tri predavanja od 5 minuta, 2 minuta za pitanja; i networking dopunjen kiflicama je sjajan način da se započne dan. Sledeći tech doručak održaće se 3. februara u Parobrodu.

Ideja je da se u neformalnoj atmosferi na brz način predstave ideje i projekti sa ciljem prikupljanja komentara, nalaženja istomišljenjika, razmene znanja iz predstavljene oblasti, a opciono i nalaženje partnera za dalju realizaciju. To znači da pozivamo ljude da pokažu ono na čemu rade, a zatim da zajedno diskutujemo o tome.

Ukoliko želite da čujete nešto novo iz sveta biznisa, tehnologije, preduzetništva, digitalne umetnosti, i svega sličnog, dobrodošli ste na jutarnji chat uz kafu i toplo pecivo. Ovo ne znači da su teme ograničene samo na tehnologije, podržavaju i društveno korisne aktivnosti koje pokreću promene uz pomoć tehnologija.

Događaj je otvoren za sve koji se bave ili interesuju za nove tehnologije, softver ili hardver. Bilo da ste preduzetnik, dizajner, programer ili slične delatnosti dobrodošli ste da predstavite svoje ideje.

AGENDA

 

(budi prvi koji će oceniti sadržaj)

Ostavi komentar

Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija