image-slide2
Dešavanja

How do you write great software?

Sreda, 16.09.2015 u 17:30

Na sledećem Geekstone okupljanju predavač će biti Ivana Kovačevič, software developer, a pričaće na temu “How to write great software?” Meetup će se održati 16. septembra u 17:30 u Kulturnom centru Novi Sad (Katolička porta 5).

Na ovom predavanju Ivana će pokušati da da odgovor šta odličan softver znači i kako ga možemo postići, sledeći neke principe i prakse.

Tri su glavna koraka: razumevanje zahteva korisnika, primena osnovnih OO principa i kreiranje "maintainable" i "reusable" dizajna.

Ivana je programerka koja voli da koristi tehnologije u cilju poboljšanja kvaliteta života ljudi. Bavi se Microsoft tehnologijama i voli da se konstantno usavršava i prenosi svoje znanje drugima.

 Ukratko, teme će biti:

- interfejsi,

- enkapsulacija,

- OO principi (The Open-Closed Principle, The Don’t Repeat Yourself Principle, The Single Responsibility Principle, The Liskov Substitution Principle (LSP))

Organizatori pozivaju sve goste da nakon predavanja ostanu na Geekstone druženju, kako bi se uz hranu i piće razmenile ideje i iskustva. Ulaz je besplatan, a prijave su na zvaničnoj stranici događaja.


(budi prvi koji će oceniti sadržaj)

Preporuči događaj


Ostavi komentar

Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija