image-slide2
Dešavanja

Humanitarna "IT štafeta"

Nedelja, 10.03.2019 u 13:00

Novosadska kompanija Vega IT poziva sve IT entuzijaste (programere i dizajnere) na petu humanitarnu trku “IT štafeta za dečiji osmeh - 4 x 1.700m” koja će se održati u nedelju 10. marta u 13:00 časova u Kameničkom parku u Sremskoj Kamenici.

U okviru šestog VPŠ novosadskog krosa "Trka za dečiji osmeh", atletskog kluba Apatin i Gorana Čegara, koji se već 30 godina uspešno bavi atletikom, organizuje se i "IT štafeta". Sva novčana sredstva će biti donirana Sigurnoj kući u Novom Sadu, Donacije u vidu odeće i slatkiša nisu obavezne, ali su vrlo dobrodošle.

Na prošlogodišnjoj “IT štafeti” učestvovalo je 350 programera u 80 timova iz 34 kompanije i donirano je više od 3.000 evra. Cilj ove akcije je da pomognemo deci kojoj je pomoć zaista potrebna, kao i da skrenemo pažnju i drugima na to. Naše malo, deci bez roditelja, znači mnogo.

Prijave su otvorene do petka 01. marta u 17:00 časova, dok na sam dan događaja nisu moguće prijave učesnika. Svaka ekipa mora da ima četiri člana. Jedna kompanija može da prijavi više timova, sa tim da se kotizacija plaća po ekipi.

Kompanija Vega IT Sourcing doo je jedna od retkih IT kompanija u potpunosti u domaćem vlasništvu. Osnovana je 2008. godine sa sedištem u Novom Sadu. Kompanija se bavi razvojem softverskih proizvoda i uspešno posluje na tržištima Velike Britanije, Švajcarske, Nemačke, Belgije i Holandije. Briga o zajednici u kojoj posluje je nešto na šta su posebno ponosni jer smatraju da je u osnovi stabilnog i jakog biznisa, snažna i razvijena društvena zajednica. Njihova vizija je stvaranje uspešne kompanije, čiji uspeh i bogatstvo će im omogućiti da svet oko sebe učine boljim mestom za život. Stoga, kompanija poziva sve zainteresovane IT entuzijaste da se prijave za trku i priključe akciji.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti putem telefona ili e-mail adrese: Maja Božić, 069701456, m.bozic@vegait.rs.


(budi prvi koji će oceniti sadržaj)

Preporuči događaj


Ostavi komentar

Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija