Humanitarni IT turnir u basketu 3×3
Dešavanja

Humanitarni IT turnir u basketu 3×3

Subota, 24.08.2019

Humanitarni IT turnir u basketu "Igraj za 10", koje organizuju udruženja GrowIT, PHP Srbija, kao i IT entuzijasti, okupljeni oko ovih organizacija, biće održan 24. i 25. avgusta na košarkaškim terenima na Adi Ciganliji. Ovaj humani događaj se organizuje sa ciljem prikupljanja sredstava za kupovinu klima uređaja za Stacionar Lipovica.

Svi IT entuzijasti, bez obzira na pol, imaju priliku da kroz druženje, sport i rekreaciju odmere snage, dok istovremeno čine i dobro delo za one kojima je pomoć potrebna.

Kompanije mogu da prijave svoje timove, a basketaši to mogu da učine i na individualnoj bazi, tako što će prijaviti svoj tim od maksimalno četiri člana (3+1).

Stacionar Lipovica je ustanova Zavoda za psihofiziološke poremećaje i govornu patologiju „Profesor dr Cvetko Brajović“ u Beogradu, koji je jedina ustanova te vrste u Srbiji, kao i u regionu. U Stacionaru deca borave zajedno sa roditeljima, dok se ne završi dijagnostika i tokom rehabilitacije. Zavod je specijalizovana zdravstvena ustanova koja se bavi prevencijom, dijagnostikom, habilitacijom i rehabilitacijom dece i odraslih osoba sa različitim teškoćama u psihofiziološkom i govorno-jezičkom funkcionisanju, a kroz njega prođe 15.000 pacijenata godišnje.

Za učešće na takmičenju, neophodne su prijave, kao i kotizacija u iznosu od 4000 dinara. Sve zainteresovane kompanije i pojedinci mogu da se prijave do 20. avgusta putem sledećeg linka.


(budi prvi koji će oceniti sadržaj)

Preporuči događaj


Ostavi komentar

Odgovori

Greška

Popuni sva obavezna polja!
Copyright © 2021 ·
Made with in Subotica.
Sadržaj sajta je u vlasništvu kompanije HelloWorld. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška