image-slide2
Dešavanja

Ionic vs OnsenUI meetup

Četvrtak, 19.04.2018 u 18h

Događaj će se održati u četvtak, 19. aprila u 18 časovaInfostud Hubu/Startit Centru Subotica.

Meetup će pokriti temu šta su hibridne mobilne aplikacije, osnovne razlike hibridnih i nativnih aplikacija.

Na događaju će biti predstavljeni Ionic i OnsenUI uz upoređivanje ova dva frameworka za kreiranje hibridnih mobilnih aplikacija. Takođe, biće reči o detaljima vezanim za ove okvire, na šta programer treba da obrati pažnju, koji su problemi i prednosti. Nakon toga će biti objašnjeno šta je Progressive Web App koncept i upoređeno kako se kreiranje PWA razlikuje u odnosu na kreiranje hibridnih aplikacija i koji su tu izazovi.

Slušaocima je dovoljno da poznaju kako rade web i mobilne aplikacije. Ipak, najviše koristi će imati oni koji poznaju neke od naprednih JavaScript frameworka (Angular, Vue, React…). Prisutni će dobiti priliku da steknu uvid u to kako funkcionišu Ionic i OnsenUI, koji problemi se najčešće javljaju, koje biblioteke i alate je najbolje koristiti. Takođe će se upoznati sa PWA pristupom.

Predavač je Goran Prijić koji je 2008. počeo da se bavi web developmentom, a mobilnim aplikacijama 2016. godine. Jedan je od osnivača firme Vivify Ideas, koja sada broji više od 60 zaposlenih. Firma se u početku bavila isključivo web razvojem, a od 2016. godine krenula je s razvojem mobilnih aplikacija, uglavnom se orijentišući na hibridni razvoj. Pored developmenta, posvećen je i vođenju firme — kreiranju sistema sa visokom autonomijom timova i sa mogućnostima za iskazivanje i ostvarenje individulanih i timskih telanata.

Prisustvo je besplatno, uz prijavu na sledećem linku.


(budi prvi koji će oceniti sadržaj)

Preporuči događaj


Ostavi komentar

Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija