IoT: Izazovi i iskustva
Dešavanja

IoT: Izazovi i iskustva

Četvrtak, 31.01.2019 u 18:00

U Infostud Hub-u/Startit Centru u Subotici, ovog četvrtka, 31. januara, održava se meetup za sve one koji žele da se upoznaju sa potencijalom IoT (Internet of Things), sa početkom  u 18 časova.

Posetioci će biti upoznati sa osnovnim konceptima IoT-a, kao i sa različitim IoT platformama, tehnologijama i uređajima. Deo prezentacije biće posvećen demonstraciji Execom Rovera, a prisutni će imati priliku da i sami isprobaju ovaj uređaj i da iskuse koje sve mogućnosti on pruža.

Ko je predavač na ovu temu?
Milan Savić je softver arhitekta sa preko pet godina iskustva u IoT-u. Njegove specijalnosti su komunikacioni protokoli poput MQTT-a, XMPP-a, TR-069 i mnogi drugi, koji se najviše koriste u IoT-ju. Nije mu strano ni sistemsko programiranje, a poseduje i znanje iz Jave i Androida. U kompaniji Execom radi već tri godine kao Team Lead i Software Architect, ali voli da istakne da sebe pre svega vidi kao inženjera i programera, jer najviše uživa u rešavanju problema.

Meetup je namenjen svim IoT entuzijastima, kao i onima koji žele da se upoznaju sa kreiranjem IoT aplikacija i razvojem IoT projekata.

Prisustvo na IoT meetup-u je besplatno uz prijavu na sledećem linku.


(budi prvi koji će oceniti sadržaj)

Preporuči događaj


Ostavi komentar

Odgovori

Greška

Popuni sva obavezna polja!
Copyright © 2021 ·
Made with in Subotica.
Sadržaj sajta je u vlasništvu kompanije HelloWorld. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška