IoT week 2016
Dešavanja

IoT week 2016

Utorak, 31.05.2016

U Beogradu se po prvi put organizuje međunarodna konferencija IoT week 2016 u periodu od 31.05. do 02.06.2016. godine  u hotelu Crown Plaza, u organizaciji Iot Forum-a, DunavNet-a i uz podršku partnera među kojima je i Privredna komora Beograda.

Konferencija predstavlja mogućnosti u razvoju; povezivanje globalne poslovne i istraživačke zajednice u inovacijama; promovisanje međunarodne saradnje, realizovanih istraživačkih projekata i partnerstava u FP7 i Horizon2020, rešavanju društvenih i tržišnih pitanja.

Glavni program obuhvata sesije u sferi Biznisa, Inovacija i istraživanja. Konferencija okuplja oko 400 učesnika i posetilaca među kojima će biti i gosti iz Australije, Brazila, Južne Koreje, EU, Japana....

Prateći program:

  • trodnevna izložba kompanija, projekata (FP7 i Horizon 2020) i organizacija, u holu hotela
  • hakaton uz nagradni fond
  • iskusni eksperti i partneri
  • networking – mogućnost da se upoznate, razmenite iskustva sa korisnicima fondova,  izumiteljima tehnologija i smart rešenja

IoT week nastao je iz IoT European Research Cluster (IERC) i postao vrlo značajan događaj koji privlači industriju, odnosno privatni i akademski sektor. Od 2014 godine konferenciju organizuje IoT Forum (internet of Things internacionalni forum), u saradnji sa lokalnim partnerima, članicama Foruma.
Prethodne konferencije održane su u Londonu, Helsinkiju, Veneciji i Lisabonu a po prvi put u ovom regionu i JIE, konferencija se održava u Beogradu, naredna je 2017. godine u Ženevi.

Više informacija možete naći putem linkova:


(budi prvi koji će oceniti sadržaj)

Preporuči događaj


Ostavi komentar

Odgovori

Greška

Popuni sva obavezna polja!
Copyright © 2021 ·
Made with in Subotica.
Sadržaj sajta je u vlasništvu kompanije HelloWorld. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška