image-slide2
Dešavanja

IT čajanka – panel o zapošljavanju u IT-ju

Subota, 14.10.2017 u 13:30

U okviru ovogodišnjeg regionalnog online sajma zapošljavanja i obrazovanja “Virtualni dani karijera i znanja”, u subotu 14. oktobra, održaće se IT panel na temu zapošljavanja u IT industriji.

Zajedno smo jači

Sa željom da dođemo do odgovora na sve nedoumice kandidata, prošle nedelje smo skupljali vaša pitanja za poslodavce. Na predstojećem panelu ćemo razgovarati sa HR-ovima IT kompanija kako bismo zajedno definisali „boljke“ domaćeg IT-ja, izazove sa kojima se bore kandidati (ali i poslodavci) i podelićemo iskustva jednih i drugih.

Cilj nam je da zajedničkim snagama pokrenemo diskusiju zarad poboljšanja situacije u domenu zapošljavanja u ovoj dinamičnoj struci. Razmenom iskustava i mišljenja pokušaćemo da otkrijemo tajne sastojke za dobre IT oglase za posao, prijave, uspešne prve IT korake, promenu posla, sticanje potrebnog iskustva i svašta još nešto što stane u zacrtanih sat, sat i po vremena.

Učesnici i ostali vilenjaci

Pored HR-ova IT kompanija, na panelu će učestvovati i predstavnik organizacije Startit, kao i jedan moćan junior, koji će sa nama podeliti svoju priču o ulasku u IT.

Imena? Bićemo malo misteriozni, da vas zagolicamo i podstaknemo da dođete da se upoznamo, zajedno pijemo čaj, jedemo slatkiše i ćaskamo o domaćem IT tržištu :)

Od kuće ili kod nas?

Kako god želiš :) Panel će se održati u prijatnom ambijentu Startit centra u Beogradu (Savska 5), 14. oktobra u 13:30. Svi koji su prehlađeni, na putu ili opravdano sprečeni da dođu, moći će da prate panel i putem live streama. Na našoj Facebook stranici ćemo objaviti link.

Ko pita, taj ne skita (a dobije i poklon)

Pozivamo vas da nam na licu mesta ili putem chata postavite pitanja, kako bismo panel oblikovali u zanimljivu i korisnu diskusiju. Na taj način indirektno doprinosite domaćem IT-ju. Mali korak za učesnike panela, ali veliki za IT zajednicu :) A čekaju vas i HelloWorld pokloni.

Vidimo se na IT čajanci u subotu! ;)


(12 osoba je glasalo, prosečna ocena: 5)

Preporuči događaj


4 komentara

 1. Luka Petrović
  Luka Petrović oktobar 11, 2017 u 21:37 · Odgovori

  @tamara

  Svidja mi se tvoj opusten i vrcav stil pisanja. Svaka cast!

  • Tamara
   Tamara oktobar 13, 2017 u 13:06 · Odgovori

   Hvala Luka! ;)

 2. Selen
  Selen oktobar 12, 2017 u 11:07 · Odgovori

  Iskreno, bulšit...

 3. Marko
  Marko oktobar 14, 2017 u 05:48 · Odgovori

  Bravo Tamara

Ostavi komentar

Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija