IT i poslovno pravo
Dešavanja

IT i poslovno pravo

Petak, 06.12.2019

Panel diskusija će biti održana u petak, 6. decembra, sa početkom u 18 časova u Startitovom centru u Zrenjaninu.

Cilj panel diskusije je širenje svesti o problemima u IT struci, širenju znanja potrebnom da mladi pokrenu startape, kao i širenje znanja o pravnoj problematici sa kojom se mogu susresti (moderno pravo, internet pravo, intelektualna svojina, zaštita podataka o ličnosti, e-trgovina). Tema će biti sagledana i iz ugla onih koji su tu fazu startapa uspešno prošli i postali sinonim za uspeh u IT sektoru.

Još jedan od ciljeva panela je umrežavanje mladih i poslovnih ljudi u cilju bolje poslovne saradnje i stvaranja bolje poslovne atmosfere.

Panel diskusija je namenjena svima koji žele da pokrenu svoj biznis, imaju firmu koja posluje ili ima deo koji posluje online, kao i svima koji žele da čuju i nauče nešto novo.

Moderator je Denis Tulstručnjak u oblasti prava intelektualne svojine, a bavi se i IT pravom, internet pravom i zaštitom podataka o ličnosti. Pokrenuo je LawIT 2019. godine, nakon čega je objavio više naučnih radova u oblasti intelektualne svojine. Dodatne obuke u ovoj oblasti prava je završavao u Drezdenu u Nemačkoj i u Bakuu u Azerbejdžanu.

Panelisti su: Ivan Andrejević — diplomirani pravnik i stručnjak u oblasti modernog prava; Srđan Suć — diplomirani inženjer elektrotehnike i računarstva, zaposlen u firmi Ibis Instruments d.o.o, i Dalibor Belić — direktor i vlasnik startapa Novosadski Kulturni Automat + (NKA+).

Prijave su obavezne popunjavanjem sledeće forme.


(budi prvi koji će oceniti sadržaj)

Preporuči događaj


Ostavi komentar

Odgovori

Greška

Popuni sva obavezna polja!
Copyright © 2021 ·
Made with in Subotica.
Sadržaj sajta je u vlasništvu kompanije HelloWorld. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža
Facebook LinkedIn Google

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška