27.09.2022. ·
2 min
· [ Vreme: četvrtak, 03.11.2022. ]

IT stručnjaci iz celog sveta stižu na Heapcon konferenciju 3. i 4. novembra 2022.

HelloWorld
0
IT stručnjaci iz celog sveta stižu na Heapcon konferenciju 3. i 4. novembra 2022.

Kako Google razvija svoje proizvode i koja je opasnost njihove međusobne zavisnosti, šta je sledeći korak u razvoju AI tehnologija iz ugla svetskog marketing eksperta, kako kognitivna nauka i psihologija mogu da doprinesu efikasnijem dizajnu korisničkog iskustva, i još toliko toga publika će imati priliku da čuje na trećoj Heapcon konferenciji u organizaciji Heapspace-a.

Heapcon će ove godine na dva stejdža u Madlenianumu ugostiti stručnjake poput:

  • Dale Lane, Senior Cloud Engineer @ IBM
  • Christopher S. Penn, Co-Founder and Chief Data Scientist @ Trust Insights
  • Mete Atamel, Developer Advocate @ Google
  • Sohan Maheshwar, Engineering Manager @ Uber
  • Alison B Lowndes, Senior Scientist, Global AI @ NVIDIA

Pored njih, na Heapcon-u će svoje inspirativne ideje i iskustvo podeliti i: Aviad Hahami, Dejan Bosanac, Maciek Próchniak, Nicolas Fränkel, Rafał Legiędź, Sara Pellegrini & Milan Savic, Sendil Kumar Nellaiyapen, Sohan Maheshwar, Ties van de Ven, Viktor Farcic, Yagmur Simsek.

Kompletna lista govornika je na sajtu, a svoju kartu možeš rezervisati ovde.

Heapcon konferencija je za softverske inženjere, ali kako se predavanja ne odnose samo na programske jezike, njenu vrednost mogu prepoznati i tech biznisi, kao i svi ljubitelji informacionih tehnologija željni zanimljivih priča i iskustava eksperata iz celog sveta.

Domaće IT kompanije prepoznale su vrednost Heapcon konferencije, i zahvaljujući njihovom sponzorstvu organizatori ove godine očekuju više od 300 učesnika i 30 istaknutih govornika iz celog sveta.

Sve detalje koji se tiču Heapcon konferencije možete pratiti na Heapcon društvenim mrežama (Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn). Tamo možete saznati više detalja o govornicima i njihovim predavanjima, kao i o statusu karata.

Heapspace je stekao (slavu) i iskustvo organizujući Voxxed Days Belgrade kao franšizu jedne od najvećih svetskih nezavisnih konferencija – Devoxx, u periodu od 2015. do 2017. godine.

Heapcon 2022 je njihova treća autorska regionalna konferencija, dok su tokom prethodne dve godine organizovali lokalnu konferenciju Hipkon Lajt, prilagodivši tako svoju strast za organizovanjem događaja trenutnoj situaciji sa pandemijom.

Oceni tekst

5
1 glas

0 komentara

Druga dešavanja

Sva dešavanja