22.11.2022. ·
2 min

IT4Business: Digitalna transformacija biznisa

HelloWorld
0
IT4Business: Digitalna transformacija biznisa

IT4Business je jednodnevni događaj, namenjen spajanju kompanija iz IT sveta i onih koje to nisu u svojoj osnovi, i širenju svesti o tome kako bi nove tehnologije mogle pomoći biznisima u svom radu i razvoju.

Održava se 24. novembra u Hotelu „Galleria“, 5. sprat konferencijska sala „Rim“. 

Ove godine glavna tema konferencije je digitalna transformacija biznisa. Uz odlične predavače pokušaćemo da razbijemo stigmu vezanu za digitalnu transformaciju u tradicionalnoj privredi, i prikažemo kako funkcioniše u praksi proces digitalne transformacije.

IT4Business konferencija koju organizuje Subotički Informatičko-tehnološki klaster po četvrti put je i ovaj put besplatna za sve učesnike, ali je broj posetilaca ograničen. S obzirom da je broj posetilaca ograničen, bitno je prijaviti se na vreme za konferenciju.

Tokom ovog dana, pripremili smo vam pet veoma interesantnih predavanja, osveženje i odličnu priliku za širenje vaše poslovne mreže uz networking uz finger food ručak za kraj konferencije.

Konferenciju organizuje IT Klaster Subotice uz pomoć kompanija članica, kao i sponzora konferencije.

Za više informacija o programu i satnici posetite sajt https://www.it4business.rs/

Ovogodišnje teme i predavači su:

Dr Bogdan Ubiparipović – Nova Banka ad Banja Luka - Digitalna transformacija kao poslovni proces

Digitalna transofrmacija kao poslovni proces, sa posebnim osvrtom na ključne faktore uspešne transofmracije i ključne aktivnosti u procesu upravljanja digitalnom transformacijom organizacije.

Doktor nauka – poslovna informatika, EF Subotica. Naziv teze: Procesno zasnovano upravljanje digitalnom transformacijom organizacije.

Master inženjer elektrotehnike, ETF Beograd.

Višegodišnje iskustvo u menadžmentu i poslovnoj inteligenciji. Trenutno angažovan kao menadžer programa digitalne transformacije u banci.

Filip Mrdak – Centar za digitalnu transformaciju - Programi i rezultati Centra za digitalnu transformaciju

Filip ima višegodišnje iskustvo kao projektni menadžer i konsultant u profitabilnim organizacijama, Veštine koje poseduje su bilo ključne za pomoć malim i srednjim preduzećima u procesima digitalne transformacije, razvijanja poslovanja, poslovnog obrazovanja i konsaltinga. Filip je takođe bio projektni menadžer u NCR korporaciji i ministarstvu finansija Republike Srbije.

Jasna Kovčin – Carlott Consulting - Vodič za uspešnu digitalnu transformaciju preduzeća u uslovima neizvesnosti i brzih promena

Sertifikovani konsultant za digitalnu transformaciju, inovacije i održivi razvoj

Kao saradnik Centra za digitalnu transformaciju, vlasnik i partner u konsultantskim agencijama u Srbiji i Austriji, blisko sarađuje sa menadžerima i timovima, od start-up kompanija do korporacija na Forbsovoj listi najuspešnijih.

Jasna pomaže klijentima da pokrenu transformaciju vođenu tehnologijama i inovacijama, uspostave nove načine rada, kreiraju nove proizvode i usluge, optimizuju i automatizuju operacije, stvore i iskoriste poslovne prilike u digitalnom dobu.

Dragan Nagulić - Consulting & Solutions doo - Izazovi digitalne transformacije u praksi Više od 20 godina praktičnog iskustva na seniorskim pozicijama i kao konsultant u oblasti logistike, proizvodnih operacija, lanca snabdevanja, informacionih tehnologija, opšteg menadžmenta. Sarađivao ili radio u uspešnim domaćim (fresh & Co, Patent Co,  Kodar Energomontaža, Lilly, Woby House, WOW Winery, , Euro Petrol, Aleva, MD International, DIS…) i multinacionalnim kompanijama (Coca Cola HBC, NIS, AMETEK)

Oceni tekst

0
Da ti ništa ne promakne

Ako želiš da ti stvarno ništa ne promakne, prijavi se jer šaljemo newsletter svake dve nedelje.

0 komentara

Druga dešavanja

Sva dešavanja