image-slide2
Dešavanja

Izazovi i dobre prakse ka zrelim Scrum timovima

Ponedeljak, 23.10.2017

Agile Serbia organizuje prvi Meet-Up u seriji "Agile Experience" 23. oktobra, u ICT Hub Playground, u Beogradu. Ovoga puta, svoja iskustva će preneti Bojan Lepojević iz Endave. 

Serija Meet-Upa "Agile Experience" ima za cilj razmenu realnih iskustava kompanija u primeni Agile-a sa Agile Serbia zajednicom. Ideja je nastala kao odgovor na potrebe zajednice da čuju što više primera iz prakse o izazovima i rešenjima kada je u pitanju primena Agilnih metodologija.

Samo neka od pitanja koja ćemo adresirati su:

  • "Individuals and interactions over processes and tools" – Da li imate na umu da je svaki tim različit i da je svakom potreban drugačiji pristup?
  •  Projekti se grade oko motivisanih pojedinaca. - Koliko su članovi vašeg tima motivisani i slobodni?
  •  Da li je vaš tim potpuno transparentan? Kako koristiti retrospektivu za bolju komunikaciju?
  • Da li ste čuli za ShuHaRi? – To je tehnika koja se koristi u borilačkim veštinama. Ali, kako može pomoći vašem timu na putu ka sazrevanju?

Moderator će biti Bojan Lepojević, Agile Lead iz Endave sa dugogodišnjim iskustvom na projektima razvoja softvera u izazovnom i dinamičnom okruženju. Tokom svoje karijere, Bojan je imao priliku da radi sa zrelim timovima, ali i sa timovima koji su tek u fazi formiranja, koji traže svoj put ka uspehu. Bojan primenjuje različite prakse u svom radu na dnevnoj bazi: Leading by example, kontinuirane retrospektive, istraživanje različitih obrazaca ponašanja timova i druge.

Uz Bojana imaćete priliku da naučite neke nove prakse koje lično primenjuje, ali i da razmenite iskustva sa kolegama kroz lične primere.

Više informacija potražite na sajtu Agile Serbia. Vidimo se 23. oktobra u ICT Hub Playground! :) Prijave su obavezne na scrum@puzzlesoftware.rs.


(1 osoba je glasala, prosečna ocena: 5)

Preporuči događaj


Ostavi komentar

Odgovori

Greška

Popuni sva obavezna polja!
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža
Facebook LinkedIn Google

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška