Java zajednica ponovo u Startit Centru
Dešavanja

Java zajednica ponovo u Startit Centru

Petak, 16.12.2016 u 19:00

Java zajednica se po treći put  okuplja u beogradskom Startit Centru, 16. decembra sa početkom u 19 časova. Na okupljanju će biti više reči o tome koje su značajne, a nedovoljno iskorišćene prednosti Jave 8 i šta je novo u Springu 5.

Java zajednica se po treći put okuplja u beogradskom Startit Centru. Prošli meetup, na kome se pričalo o konkurentnosti u Javi, bio je izuzetno posećen, a orgnaizatori veruju da će tako biti i ovog puta.

Prvo predavanje biće posvećeno “skrivenom blagu” Jave 8. Koji su to fensi dodaci koji vam mogu olakšati svakodnevni rad saznaćete od predavača na praktičan način — kroz primere iz svakodnevnog života.

Reaktivno programiranje u Springu 5 je druga tema ovog događaja. Na predavanju ćete čuti više o tome kako će promene koje donosi nova verzija poboljšati produktivnost, posebno tokom programiranja za web.

Predavači na meetup-u su:

Mr Mateja Opačić bavi se podučavanjem programiranja u Javi od 1998. godine. Iskusan je u radu sa decom i višestruko nagrađivan. Radio je na raznovrsnim projektima — na enterprise backendu, mobilnom razvoju, frontendu i IoT rešenjima. Sa timom Diskobolos, nagrađen je 2009. godine u oblasti medicinske informatike.

Petar Mitrović je softver inženjer već skoro 10 godina, tokom kojih se usavršio u Java i Java Enterprise tehnologijama. Velika je pristalica objektno-orijentisanog programiranja i uživa u svakoj prilici da nauči nešto novo.

Oba predavača vole rad u timu i uživaju u deljenju znanja, što će i dokazati na ovom događaju.

Prijave

Svoje prisustvo možete potvrditi na sledećem linku.


(budi prvi koji će oceniti sadržaj)

Preporuči događaj


Ostavi komentar

Odgovori

Greška

Popuni sva obavezna polja!
Copyright © 2021 ·
Made with in Subotica.
Sadržaj sajta je u vlasništvu kompanije HelloWorld. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška