image-slide2
Dešavanja

Job Fair 2018 - Tvoja karijera počinje ovde!

Ponedeljak, 05.03.2018

Udruženje studenata tehnike Evrope – BEST Niš, organizuje Sajam poslova i stručnih praksi – Job Fair „Tvoja karijera počinje ovde!“, jubilarni deseti put, 5. i 6. marta u holu i na međuspratu Elektronskog fakulteta u Nišu. Tokom dva sajamska dana, studentima, diplomcima i postdiplomcima svih fakulteta Univerziteta u Nišu, a i šire, pruža se jedinstvena prilika da na sajmu stupe u direktan kontakt sa predstavnicima domaćih i stranih kompanija, koje su u potrazi za mladim, ambicioznim i kvalifikovanim kadrovima.

Događaj će podržati naši dugogodišnji generalni pokrovitelj Microsoft Development Center Serbia, kao i kompanija ApexSQL, koja je treći put zaredom naš generalni pokrovitelj. Zlatni pokrovitelji sajma ove godine su INGSoftware, HTECgroup, LEONI i British American Tobacco. Prvi put će na sajmu učestvovati i bugarska kompanija Melexis. Studenti će imati priliku da se sretnu i sa predstavnicima kompanija: enjoying, Quantox, OIP, Johnson electric, Webelinx, Comtrade, Zuhlke, CRH koje predstavljaju samo deo od ukupno 30 kompanija.

Takođe, posetiocima će potpuno besplatno biti omogućeno da kroz set različitih aktivnosti dobiju dodatne informacije o mogućnostima zaposlenja i da unaprede svoje veštine koje se zahtevaju u modernom sistemu poslovanja.

Na samom sajmu biće organizovani intervjui pet kompanija učesnica – HTECgroup, LEONI, Melexis, Zuhlke i British American Tobacco.

Pre sajma će kompanija ApexSQL održati tribinu na temu ,,Kako se bez iskustva zaposliti u stranoj kompaniji?”, u Kancelariji za mlade, dana 01.03.2018. sa početkom u 17h.

Tokom ovog dvodnevnog događaja održaće se kratke prezentacije učesnika, na kojima će kompanije pružiti osnovne informacije o oblasti i načinu svog poslovanja. Broj mesta za sve aktivnosti je ograničen, pa je potrebno da se svi zainteresovani prijave preko našeg sajta, kako bi sebi obezbedili učešće.

Više informacija o sajmu, prijavama za određene aktivnosti, kao i sve novosti o kompanijama učesnicama, prijateljima sajma i medijskim kućama možete pronaći na zvaničnom sajtu sajma: www.jobfairnis.rs.

Na istom sajtu studenti mogu načiniti i prve korake ka svetlijoj budućnosti time što će ostaviti svoju biografiju u novoj elektronskoj CV bazi.  Ona će biti distribuirana svim kompanijama učesnicama sajma, nakon čega će one moći da izaberu kadrove čiji im profil najviše odgovara.

 


(1 osoba je glasala, prosečna ocena: 5)

Preporuči događaj


Ostavi komentar

Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija