Job Fair - Tvoja karijera počinje ovde!
Dešavanja

Job Fair - Tvoja karijera počinje ovde!

Ponedeljak, 02.03.2020

Udruženje studenta tehnike evrope - BEST Niš ove godine, po dvanaesti put, organizuje Sajam poslova i stručnih praksi ,,Job Fair - Tvoja karijera počinje ovde!”. Sajam će biti održan 2. i 3. marta 2020. godine u holu Elektronskog fakulteta, Univerziteta ​u ​Nišu

Cilj ovog dogadjaja je da studentima, diplomcima i postdiplomcima pruži šansu da stupe u kontakt sa poslodavcima i na taj način im olakša potragu za radnim iskustvom.

Posetiocima sajma se pruža mogućnost da stupe u direktnu komunikaciju sa predstavnicima kompanija, koji su u potrazi za mladim, ambicioznim i visokokvalifikovanim kadrovima, i lično im predaju svoje radne biografije. Takođe, posetioci sajma će biti u mogućnosti da prisustvuju besplatnim radionicama, tribinama kao i prezentacijama kompanija učesnica. BEST Niš pokušava da motiviše sve one koji su u potrazi za poslom da budu aktivni, jer će možda baš na ovom sajmu doći do posla ​za​ koji ​su ​se​ usavršavali.

 

Više informacija o samom sajmu i njegovom sadržaju, kao i sve novosti o kompanijama i pokroviteljima možete ​pronaći​ na ​zvaničnom ​sajtu​ sajma ​www.jobfairnis.rs.

Na istom sajtu svi zainteresovani mogu načiniti i prve korake ka pronalaženju posla time što će ostaviti svoju biografiju u našoj novoj elektronskoj CV bazi. Baza će biti na raspolaganju svim kompanijama učesnicama sajma, nakon čega će one moći da izaberu kadrove čiji im profil najviše​ odgovara. Sve podatke koje budu ostavili u našoj bazi biće čuvani u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti.

Trenutno su otvorene prijave za intervjue kod pojedinih kompanija, učesnica ovogodišnjeg sajma, a formu za prijavu moguće je popuniti na linku do 17. februara.


(budi prvi koji će oceniti sadržaj)

Preporuči događaj


Ostavi komentar

Odgovori

Greška

Popuni sva obavezna polja!
Copyright © 2021 ·
Made with in Subotica.
Sadržaj sajta je u vlasništvu kompanije HelloWorld. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška