image-slide2
Dešavanja

Još dve nedelje do IT konferencije Geekstone

Već najavljena konferencija Geekstone ulazi u poslednju fazu priprema. Imajući u vidu da im je ovo prva Geekstone konferencija, organizatori pozivaju sve ljude da dođu da ih podrže.

Tokom jednog dana 3. decembra u bioskopu Arena u Novom Sadu svi će imati priliku da čuju teme poput praktična primena mikroservisa, kako da se pripremite za budućnost, kako da implementirate SCRUM na velikim projektima, kako je jedan programer upropastio projekat, kako da budete srećni i uspešni u poslu i drugo.

Ubacili su 6 novih predavanja

Nakom što su dobili prve feedback-e od zajednice shvatili su da postoji veliko interesovanje za tehničkim temama. U istom danu u sali 6 bioskopa Arena za istu cenu karte moći ćete da čujete više o ASP.NET 5, AngularJS, Azure app Service, Datacentar in Microsoft cloud i Azure stream analitics-u.

Ceo program možete pogledati ovde.

Ostalo još malo karata i još malo vremena da iskoristite promo kodove

Maja Božić kao organizator konferencije kaže: “Ostalo je još oko 55 promotivnih karata. Interesovanje je veliko i svakim danom je sve manje karata. Ukoliko ste planirali da kupite karte molimo vas da to uradite što pre, kako biste nam pomogli da sve što bolje pripremimo za vas”.

Promo kod se dobija prilikom registracije na zvaničnom sajtu, a karte se po promotivnim cenama mogu kupiti online ovde do 23. novembra. Nakon toga karte se mogu kupiti u svim prodajnim objektima Gigstix-a do datuma same konferencije po redovnoj ceni od 3000,00 dinara.

Organizatori pozivaju da odmah nakon konferencije ne propustite žurku i druženje. Lokaciju će objaviti uskoro.


(budi prvi koji će oceniti sadržaj)

Preporuči događaj


Ostavi komentar

Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija