Kada Design Thinking sretne Agile...
Dešavanja

Kada Design Thinking sretne Agile...

Četvrtak, 27.06.2019 u 18:00

Mogu li ove metodologije da rade jedna bez druge ili su “sudbinski vezane”? Sintagma "sudbinski vezano" označava veoma uspešnu kombinaciju dvoje ljudi ili dve stvari, a upravo o temi odnosa između Design Thinking i Agile metodologija će se pričati u četvrtak, 27. juna, u 18:00 časova, na adresi ICT Hub-a Playground.

Može li Design Thinking metodologija uspešno da pokrije faze razvoja i isporuke projekta? Da li je Agile metodologija dovoljno snažna u fazi otkrivanja i definisanja izazova koji je potrebno da rešimo? Koja od njih osigurava da će se inovacija desiti ako za nju ima prostora, a koja je presudna za efikasno korišćenje dostupnih resursa? Da li je njihova veza (ako uopšte i postoji) linearna ili se prepliću i šta se onda dešava između njih? Na kraju krajeva, može li agilna transformacija da bude uspešna bez primene Design Thinking metodologije?

Odgovore na ova i mnoga druga pitanja, kao i svoj pogled na ovu temu, sa vama će podeliti Igor Ivanović, senior inženjer biznis analize u kompaniji Endava. Igor je strastveni pobornik poslovnih odluka zasnovanih na razumevanju potreba korisnika, fokusiran na biznis analizu, struktuiran pristup inovaciji, dizajn procesa i dizajn korisničkog iskustva. Poslednjih nekoliko godina radi na praktičnoj primeni principa Design Thinking metodologije u razvoju tradicionalnih i digitalnih proizvoda i usluga, a kroz svoje dvodecenijsko iskustvo na različitim ekspertskim i liderskim pozicijama u ICT industriji u regionu centralne i istočne Evrope. Uspešno se bavio kako strateškim inicijativama, tako i operativnim zadacima sa direktnim uticajem na krajnjeg korisnika. Trener je i konsultant u oblastima Design Thinking-a i inovacija i suosnivač konsultantske grupe za biznis dizajn “New Aspect”.

Tokom ovog predavanja, imaćete priliku da prodiskutujete o vašim idejama sa predavačem, kao i da čujete, ili sami navedete, praktične primere iz prakse. Prijavite se na ovaj besplatan događaj putem sledećeg linka.


(1 osoba je glasala, prosečna ocena: 5)

Preporuči događaj


Ostavi komentar

Odgovori

Greška

Popuni sva obavezna polja!
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža
Facebook LinkedIn Google

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška