image-slide2
Dešavanja

Kako da rešite najčešće WordPress probleme i optimizujete vašu online prodavnicu

Petak, 13.03.2020 u 18h

U Startit Centru Zrenjanin će se 13. marta sa početkom u 18h održati dva predavanja na temu najčešćih WordPress problema i optimizovanja online prodavnice.

Na prvom predavanju govoriće Miroslav Ostojić na temu: Tehnike povećanja prodaje za online prodavnice.

Miroslav Ostojić je vlasnik firme mDeus Solutions, direktor Instituta Informacionih Tehnologija „Veles“ i osnivač MatHackathon-a. U IT svetu je od 2008. godine, a WordPress-om se bavi od verzije 2.9 . Primarno se bavi programiranjem onlajn platformi visokog nivoa i eCommerce platformi, optimizacijom uz pomoć SEO-a i CRO-a. Aktivan je član WordPress zajednice kao i evangelista čistog koda.

Na predavanju ćete imati prilike da čujete o tehnikama koje utiču na povećanje prodaje putem interneta, posebno ćemo se osvrnuti na sam WordPress kao i WooCommerce. Neke od stvari o čemu biti reči na predavanju jesu pravila optimizacije za UX ( User Experience ), optimizacija brzine učitavanja sadržaja, pravilo 3 klika, alati za praćenje ponašanja korisnika ( heatmaps ), WooCommerece dodaci za Cart Abandonment i Email Marketing u svrhu povećanja prodaje.

Drugo predavanje će održati Miloš Grubiša na temu:  WordPress Troubleshooting.

Miloš Grubiša je posle 5 godina raznih iskustava rada sa WordPress-om postao strastveni WordPress troubleshooter ili bolje rečeno, uživa da čačka po WordPress-u. Uvek mu je drago ukoliko uspe da nekome reši neki online problem i sredi sajt koji ne radi. Miloš smatra da se uz dovoljno strpljenja (kojeg uvek pomalo manjka) sve može rešiti. Pored tehničkih stvari, amaterski se bavi fotografijom, voli da otkriva lepote prirode i ljubitelj je životinja.

Tokom ovog predavanja Miloš će pokušati da približi načine rešavanja nekoliko najčešćih WordPress problema. Publika će moći da vidi da ne moraju baš svi problemi da izazivaju glavobolju i da je mnoge od njih moguće vrlo lako rešiti.


(1 osoba je glasala, prosečna ocena: 5)

Preporuči događaj


Ostavi komentar

Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija