image-slide2
Dešavanja

Kako da samostalno naučite web programiranje?

Utorak, 12.02.2019 u 18:00

Meetup na temu samostalnog učenja programiranja će biti održan u utorak, 12. februara, sa početkom od 18 časova, u vršačkom Startit Centru.

Ovo predavanje omogućava posetiocima da razmene iskustva o samostalnom učenju web programiranja i da čuju od predavača kako je on uspeo da za šest meseci od početnika stigne do svog prvog programerskog posla.

Predavač Petar Petrović se, posle dve godine uspešnog rada kao front-end developer, okrenuo edukaciji i mentorisanju početnika u ovoj oblasti. Pored HTML kursa za početnike koji je napravio, on takođe drži front-end kurs gde priprema polaznike za prvi programerski posao ili praksu. U ovom članku je napravio listu online kurseva koje on preporučuje za samostalno učenje front-end tehnologija.

Petar će pričati o svom iskustvu, kao i o izazovima sa kojima se susreo i podeliće savete koje bi voleo da je čuo kada je on krenuo da uči. Konkretno, pokazaće kako mu je Anki program pomogao da zapamti novostečeno znanje, objasniće kako je za nedelju dana savladao osnove Reacta i kako mu je jaka osnova iz Vanilla JavaScripta to omogućila. Takođe će pokazati kako najbolje predstaviti znanje poslodavcima putem ličnih projekata.

Ovo besplatno predavanje je namenjeno svima koji žele da se bave programiranjem ili su na početku svoje karijere. Prijave su neophodne putem sledećeg  linka.


(2 osobe su glasale, prosečna ocena: 4)

Preporuči događaj


Ostavi komentar

Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija