Kako da se izdvojiš u moru prijava za posao u IT sektoru?
Dešavanja

Kako da se izdvojiš u moru prijava za posao u IT sektoru?

Subota, 10.08.2019 u 18:00

U Startit Centru Zrenjanin biće održan još jedan ‚‚1 na 1“ meetup uživo, a ovog puta će posetioci slušati kako da povećaju svoje šanse prilikom zaposlenja u IT sektoru i izdvoje se u moru prijava. Meetup se održava u subotu, 10. avgusta, sa početkom u 18:00 časova.

Ponuda i potražnja poslova u IT sferi je sve veća iz godine u godinu, ali za dobijanje samog posla nije dovoljan sam nivo znanja koji kandidati poseduju. U sledećoj epizodi emisije ‚‚1 na 1“ Milan Milićev razgovara sa Nikolom Petrovim na temu koje su to najčešće greške prilikom apliciranja za neku IT poziciju i šta izdvaja odlične kanditate od prosečnih. Program se sprovodi uz podršku ministra bez portfelja za inovacije i tehnološki razvoj.

Gost događaja je Nikola Petrov, Supervizor WordPress Premium Support tima u kompaniji GoDaddy. Izazov sa kojim se susreo je kako drastično uvećati tim u Srbiji u kojoj trenutno manjka kvalitetnog IT kadra. Od procesa selekcije CV-jeva kandidata, pa do završnog kruga testiranja Nikolino praktično iskustvo u procesu zapošljavanja je nešto što može biti vrlo korisno svakom ko je ikada bio na razgovoru za posao a želeo bi da sada čuje kako to izgleda biti sa druge strane i učestvovati u odabiru kandidata.

Moderator meetup-a je Milan Milićev, koji se više od 10 godina profesionalno bavi izradom veb sajtova i internet marketingom i do sada je kreirao preko 200 sajtova. Aktivno prati IT trendove, inovativna rešenja i kako najnovije tehnologije mogu da pomognu razvoju online poslovanja.

Prisustvo na ovom događaju je besplatno, ali zbog ograničenog broja mesta, neophodno je da se prijavite putem formulara.


(budi prvi koji će oceniti sadržaj)

Preporuči događaj


2 komentara

 1. Stefan
  Stefan avgust 09, 2019 u 14:50 · Odgovori

  Hoce li biti stream prenosa ili video materijala nakon meetup-a? ^_^

  • HelloWorld.rs avgust 09, 2019 u 15:56 · Odgovori

   Zdravo Stefane, 


   Nažalost, nemamo tu informaciju. Nismo organizatori ovog događaja već samo prenosimo vest o ovom zanimljivom meetupu. 


   Šaljemo ti veliki pozdrav! :) 

Ostavi komentar

Odgovori

Greška

Popuni sva obavezna polja!
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža
Facebook LinkedIn Google

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška