image-slide2
Dešavanja

Kako do karijere digitalnog ilustratora?

Utorak, 11.07.2017 u 18:00

Eipix Academy u utorak, 11. jula od 18h, organizuje interaktivni događaj koji će okupiti sve one koji žele da se uključe u industriju video-igara, stripa i animacije kao digitalni ilustratori. Događaj će se održati u Novom Sadu u prostorijama kompanije Eipix Entertainment i sastojaće se iz tri segmenta: predstavljanje Harvey Nazareno Bunda, portfolio review i izložba digitalnih radova.

Posetioci događaja će imati priliku da upoznaju Harvija Bundu, Corel Painter mastera, digitalnog ilustratora i strip crtača sa višedecenijskim iskustvom u kompanijama kao što su Marvel Heroclix, Mattel, Lucasfilm i Eipix Entertainment.

Uslediće tzv. portfolio review, koncept koji podrazumeva pregledanje radova i diskutovanje o njima. Harvi će pogledati radove posetilaca i kroz kritike, savete i ukazivanje na standarde kreativne industrije pokušaće da pomogne mladim digitalnim umetnicima da razviju svoj talenat, unaprede veštine, ali i prezentaciju svojih radova budućim poslodavcima. Osim toga, portfolio review je i jedinstvena prilika za otkrivanje talenata i ostvarivanje profesionalnih kontakata. 

Izložba će obuhvatati radove polaznika Eipix Academy kursa „Dizajn karaktera za video-igru i strip“ koji vodi Harvi Bunda, sa ciljem predstavljanja mladih talenata iz oblasti digitalne ilustracije, kao i nekoliko radova samog Corel Painter mastera.

Satnica događaja je sledeća:
18:00h Registracija
18:30h Harvi Bunda: Kako do posla u Marvelu, Lucasfilmu i Mattelu?
18:50h Pitanja i odgovori
19:10h Otvaranje izložbe i portfolio review
21:00h Kraj

Događaj će biti održan na engleskom jeziku.
Ulaz je slobodan, ali su prijave obavezne zbog ograničenog broja mesta slanjem imena i prezimena na email adresu: info@eipixacademy.com.

Nakon više od decenije aktivnog bavljenja razvojem video-igara i preko 60 uspešnih projekata, sa preko 150 digitalnih umetnika u timu, Eipix Entertainment odlučio je da, kroz Eipix Academy, stečeno znanje, veštine i iskustvo podeli sa onima koje vodi radoznalost, istraživački duh i strast ka učenju i samounapređivanju. Eipix Academy ima jedan cilj – da podstakne razvoj vašeg potencijala kroz raznovrsne i inovativne kurseve, kreirane sa namerom da vas pripreme za ulazak u industriju digitalne umetnosti i razvoja video-igara.


(budi prvi koji će oceniti sadržaj)

Preporuči događaj


Ostavi komentar

Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija