Kako Internet of Things digitalizuje društvo?
Dešavanja

Kako Internet of Things digitalizuje društvo?

Sreda, 29.08.2018 u 18h

Meetup će se održati u sredu, 29. avgusta sa početkom od 18 časova u ICT Hub-u, a dobićete odgovore na sledeća pitanja: Kako Internet of Things digitalizuje društvo? Kako razviti IoT rešenja koja odgovaraju zahtevima budućnosti i koje mogućnosti postoje za njihov razvoj? Šta nam donose nove tehnologije povezivanja i gde je sve IoT našao primenu danas, a gde će biti u narednim decenijama?

O svemu ovome i generalnim trendovima u IoT-u, govoriće nam Jan Willem Smeenk, jedan od pionira modernih telekomunikacija i IoT-a. On je takođe bio suosnivač i investitor Booking.com, a bio je angažovan od strane holandske Vlade na projektu povezivanja Tanzanije na Internet. Jan je osnivač i CEO kompanije SODAQ koja proizvodi high-end rešenja za IoT.

Na događaju će biti i zvanično lansirano takmičenje “Vip IoT Challenge – Digitalizuj društvo!” za najbolja IoT rešenja.

Prijave za takmičenje će biti zvanično otvorene na ovom događaju, dok će konkurs biti otvoren do kraja septembra, a tražiće se celovita IoT rešenja.

Deset odabranih timova će ući u tromesečni program obuke i mentorstva, dok će svakom timu biti obezbeđena oprema u vrednosti od 500 evra, pristup dvema razvojnim laboratorijama, kao i prva Living Lab laboratorija za testiranje rešenja u realnim uslovima.

Nagradni fond od 10.000 evra će biti podeljen između tri najbolja rešenja na finalu planiranom za drugu polovinu januara 2019. godine, dok prvoplasirani tim očekuje i nagradno putovanje u Finsku.

Mesta su ograničena, a registracija je obavezna preko sledeće forme.


(budi prvi koji će oceniti sadržaj)

Preporuči događaj


Ostavi komentar

Odgovori

Greška

Popuni sva obavezna polja!
Copyright © 2021 ·
Made with in Subotica.
Sadržaj sajta je u vlasništvu kompanije HelloWorld. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža
Facebook LinkedIn Google

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška

Slika: Astronaut sa laptopom
Neko reče da naš newsletter nije spam i da ima dušu.
U pravu je.

Prijava na newsletter

Želim da mi stiže HelloWorld newsletter (koji je zanimljiviji od ovih dosadnih ali neophodnih GDPR saglasnosti). Takođe znam da se u svom nalogu mogu odjaviti u bilo kom trenutku.