image-slide2
Dešavanja

Kako mobilni internet postaje dostupan svima?

Ukoliko vas zanima razvoj mobilnih aplikacija i načini na koji se može koristiti mobilni internet posetite  Playground 9. jula od 18 časova.

Ovom prilikom će vam se predstaviti Shao Xia, jedan od LotusFlare osnivača i prvi čovek tima za inženjering. Pre nego što je prešao u LotusFlare, Shao je radio dve godine za Facebook i deset godina za Microsoft, na različitim projektima razvoja. Njemu će se kao govornici pridružiti i Ivan Đorđević i Miloš Tabaković, koji kao inženjeri rade na razvoju softvera za mobilne telefone i Uroš Milošević, koji je server inženjer.

Govoriće se o tome na koji način prate razvoj kod miliona svojih korisnika i kako su kreirali sistem koji prikuplja podatke i izrađuje izveštaje za tu ogromnu bazu. Takođe će se osvrnuti na to koje vas sve zamke mogu sačekati kada ulazite u ovakvu vrstu IT posla, kako ih zaobići, a objasniće i kako su skalirali svoj biznis tako da može obrađivati milijarde unosa i promena na dnevnom nivou!

Ako i to nije dovoljno da vas zaintrigira, poseban deo priče će se baviti CleanSwift rešenjem za programiranje iOS aplikacija i prednostima koje njegova arhtektura donosi kada govorimo o poređenju sa MVC, VIPER i MVVM obrascima.

Naučićete nešto novo o pristupu mobilnom internetu i aplikacijama od predstavnika kompanije koja se zaista dokazala na tom polju – mesta su ograničena, stoga popunite kratku formu koja se nalazi na ovom linku.


(budi prvi koji će oceniti sadržaj)

Preporuči događaj


Ostavi komentar

Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija