image-slide2
Dešavanja

Kako postati relevantan software tester?

Četvrtak, 21.02.2019 u 18:00

Meetup u novosadskom Startit Centru razrešiće misterije i brojne nepoznanice u vezi sa profesijom testera. Događaj je zakazan za četvrtak, 21. februar, sa početkom od 18 časova.

Iako je profesija testera neizostavan deo razvoja software-a, u Srbiji je i postoje određene nedoumice, kao i velike razlike u prirodi posla u kompanijama, pa čak i od projekta do projekta unutar jedne kompanije.

Cilj okupljanja je da razbiju neke od misterija vezanih za prirodu profesije i karijernih mogućnosti unutar nje. Kroz različita individualna iskustva, učesnici će predstaviti svoje putanje ka testerskoj karijeri, osvrnuti se na raznovrsne izazove posla i pružiti smernice za dalji profesionalni razvoj.

Događaj je zamišljen kao varijacija open space technology formata, gde će se na interaktivan način razgovarati o svim aspektima bavljenja testiranjem softvera. Posetioci će takođe imati priliku da postave pitanja i podele sopstvena iskustva.

Događaj je usmeren ka svim osobama koje se interesuju za profesiju testera softvera — kako onima koji žele da zakorače u ovaj domen, tako i profesionalnim testerima koji žele da nastave svoj profesionalni razvoj. Naravno, dobrodošao je svako ko je iz bilo kog razloga zainteresovan da sazna više o ovom segmentu IT industrije.

Predavači na ovom događaju su:
  • Uroš Stanišić — head of testing, Execom
  • Vesna Radulović — test lead, Execom
  • Teodora Stajšić — software tester, Execom
  • Marija Popov — software tester, Execom
  • Irfan Omerašević — software tester, Execom
  • Milan Gušić — software tester, Execom
  • Živan Miljkov — software tester, Execom

Prisustvo na ovom predavanju je besplatno uz neophodnu prijavu putem sledećeg linka.


(budi prvi koji će oceniti sadržaj)

Preporuči događaj


Ostavi komentar

Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija