image-slide2
Dešavanja

Kako sam zapalio vending mašinu?

Četvrtak, 19.12.2019 u 18:30h

Zanimljivo predavanje i diskusija na temu Kako sam zapalio vending mašinu održaće se u Startit Centru u Beogradu, 19. decembra od 18:30 časova.

Predavač je Srđan koji je počeo svoju profesionalnu karijeru u lokalnoj konsultantskoj kompaniji paralelno sa studijama. Ali Srđanova strast za programiranje je počela u ranom dobu, sa 7 godina, kada je napisao svoj prvi program.

Srđan je Direktor razvoja proizvoda u kompaniji Invenda, koja se bavi razvojem IoT rešenja pametnih vending mašina. Biće reči o izazovima na koje je tim nailazilo tokom razvoja i kako je naučena jedna hardverska lekcija na teži način. Kao u svakoj ozbiljnoj firmi, bez odličnog tima ne bi bilo ni odličnog proizvoda, pa će takođe biti priče o tome kakav je tim potreban za jedan startup ovog tipa.

Tokom svoje karijere Srđan je radio globalno na projektima kroz različite industrije uključujući automobilsku, telekom, obrazovanje, e-komerc, logistiku, farmaciju, transport i vending. Srđan je zagovornik edukacije i vrlo često drži predavanja na konferencijama i meetup-ovima.

Prijava je obavezna.


(budi prvi koji će oceniti sadržaj)

Preporuči događaj


Ostavi komentar

Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija