image-slide2
Dešavanja

Kako uspešno pokrenuti mobilnu aplikaciju iz Srbije?

Utorak, 05.06.2018 u 19h

Meetup će se održati 5. juna od 19 časova na dobro poznatoj adresi Playground-a.

Ovaj meetup će vam pružiti odgovore na sva goruća pitanja iz ove oblasti - kako okupiti tim i kako finansijski preživeti prvih godinu dana? Koji su izazovi balansiranja između programerskog i preduzetničkog načina razmišljanja? Koje su prednosti posedovanja iskustva sa obe strane procesa razvoja?

Više o tome kako izgleda proces napuštanja uspešne i profitabilne karijere u bankarstvu radi okretanja IT industriji, pričaće vam Vladimir Šijaković, CEO & Founder of Cvik & Partners. Vladimir će nam reći zašto je doneo tu odluku, kako je došao na ideju za start up Mile Cvik koji je danas već prerastao u Vozzi brend i kako je tu ideju testirao pre nego što je odlučio da sve resurse posveti izgradnji i jačanju ovog sistema.

Vladimir Šijaković je inače diplomirao na Ekonomskom fakultetu u Beogradu i nakon što je izgradio impozantnu karijeru u bankarstvu, a fasciniran mogućnostima IT industrije, počeo je da uči programiranje i završio prestižni Founder Institute. Iako potpuno samouk na polju programiranja, prvu verziju Mile Cvik mobilne aplikacije počeo je da pravi 2015. godine, nakon što je uvideo potrebu za digitalizacijom sistema pružanja pomoći na putu. Ono što je tada delovalo kao dobra ideja i perspektivan start up, danas je ozbiljna kompanija u fazi skaliranja, koja je na zadovoljstvo korisnika uvela revoluciju u zastareli sistem putne asistencije.

Poseban akcenat biće stavljen i na to kako je Mile Cvik tim testirao prihvatanje tržišta i kako je izgledala priprema za proces skaliranja, kao i koji su najveći izazovi širenja mobilne aplikcije na nove proizvode i nova tržišta.

Svoj dolazak je potrebno da potvrdite popunjavanjem sledeće forme


(1 osoba je glasala, prosečna ocena: 5)

Preporuči događaj


Ostavi komentar

Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija